esss

AK Parti’de yerel seçimler için adaylık süreci başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’de yerel seçimler için adaylık süreci başladı
AK Parti’de yerel seçimler için adaylık başvurusu süreci başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, aday münacatlarının dijital ortamda alınmaya başlandığını açıkladı. Bu kez başvuru aidatı almayacaklarını söyleyen Yavuz, “Büyükşehir belediye başkanlığı için 50 bin TL, il belediye başkanlığı için 30 bin, ilçe belediye başkanları için 20 bin, TL bağış alınacak ifadelerini kullandı.

9 Kasım’da başlayan aday başvuruları 17 Kasım'da sona erecek.

AK Parti'nin 31 Mart 2024'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları fiilen başladı.

Öte yandan Esenyurt’ta da AK Parti’den birçok aday adayının olduğu gözlenirken kimi ilçe başkanlığına kimininse İl Başkanlığına başvuracağı bilgisi alındı.

Yaklaşan seçimlerle alakalı açıklama yapan,  AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, belediye başkan adayı olmayacağını ve böyle bir beklenti içerisinde olmadığını vurgulayan Özer, 9 Kasım itibaren belediye başkan aday adayların müracaatlarının başladığını söyledi. Özer, "Bugünden itibaren belediye başkan aday adaylarımızı müracaatlarını yapmaya başladılar. Büyükşehir belediye başkan aday adayların durumu 11. ayın sonuna kadar netleşeceği bekleniyorken, ilçe belediye başkan aday adayları ise 12. ayın sonlarına kadar belirlenecek. Aday olacak parti meclisinde yâda belediye meclisinde görevli arkadaşlarımızın da mevcut görevinde istifa etmeleri gerekmektedir.

Yarın seçim olsa bile biz teşkilat olarak hazırız. Bu günden itibaren saha inmiş durumdayız, hiçbir aday adayı arkadaşımız ben aday olmasam çalışmam demez, kim aday olursa olsun fark etmez, tüm aday adayı arkadaşlarım kendileri adaymış gibi çalışmaya devam edecekler. AK Parti böyle bir ruha sahip, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yerel seçimlerde de 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna yakışır bir başarıyı baştan Esenyurt'ta olmak üzere İstanbul ve tüm Türkiye'de başaracağız. Allah'ın izniyle." dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt'ta tekbir getirip Starbucks şubesini taşladılarÖnceki Haber

Esenyurt'ta tekbir getirip Starbucks şub...

Kampüs lise porjesi'ne yoğun ilgiSonraki Haber

Kampüs lise porjesi'ne yoğun ilgi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!