esss

Başkan Akgün, çalışan gazetecilerin gününü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Akgün, çalışan gazetecilerin gününü kutladı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert,  24. Dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’nin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona gazetecilerin ilgisi de yoğun oldu.

“Kalemleri, aileleri ve toplumla buluşmalarını diliyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşlarımıza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Hapishanede çürütülmek istenen gazetecilerin de hak, hukuk, adalet çerçevesi içerisinde bir an önce kalemleriyle, aileleriyle, toplumla ve basın dünyasıyla buluşmalarını diliyorum.”

“Gazetecilik çok meşakkatli ve zor bir meslek”

Büyükçekmece Belediyesi Basın Danışmanı Ümit Ersoy, gazeteciliğin çok meşakkatli ve zor bir meslek olduğuna kendisinin de yaşayarak tanık olduğunu belirterek, “Gazetecinin sadakatle bağlı olması gereken tek makam halktır ilkesini benimsemiş olan tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

“Zamanın ruhuna ayak uydurarak mesleğimizi güncellemek lazım”

İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, gazetecilerin ilk olarak kendi vasıflarını yerine getirmekle yükümlü olduklarını belirterek, işini hakkıyla yapan gazete ve gazetecilerin desteklenmeleri gerektiğini ifade ederek şunları söyledi; “Üretmek lazım, zamanın ruhuna ayak uydurarak mesleğimizi güncellemek lazım. Kendimizi güncellemek, bilgilerimizi yenilemek lazım. Çağımız artık dijital çağ, internet çağı. Çağa ayak uydurmak lazım.”

İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, ve Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün,  yaptıkları konuşmalarda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne yönelik duygu ve düşüncelerini aktardılar, meslektaşlarının gününü kutladılar.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hür Özgür Yılmaz Ankara’ya çağrıldıÖnceki Haber

Hür Özgür Yılmaz Ankara’ya çağrıldı

Esenyurt’ta okul önlerinde helikopter destekli polis uygulamasıSonraki Haber

Esenyurt’ta okul önlerinde helikopter de...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!