esss

Başkan Bozkurt, Toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt, Toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyız
14 Mayıs seçimleri öncesi kentin tüm bileşenleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe birlik ve beraberlik içinde gitmesi için toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyız” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesinde ilçenin tüm dinamikleriyle bir araya gelerek bir dizi toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak Esenyurt Kültür Merkezi’nde Millet İttifakı ilçe Başkanları ve CHP Esenyurt İlçe örgütüyle buluşan Bozkurt, burada hem Esenyurt’ta 4 yıl boyunca yaptığı çalışmalarla ilgili sunum yaptı hem de seçimlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Sonrasında ise ilçedeki meslek odalarının temsilcileriyle bir araya gelen Bozkurt, ülkede gerekli değişimin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile mümkün olabileceğinin altını çizerek seçimdedesteklerini istedi.

“Türkiye’nin geleceği için endişe duyuyorum”

Ülkenin aydınlık geleceği içindeğişimin şart olduğunu belirten Bozkurt, “Türkiye’nin geleceği için endişe duyuyorum. Sosyolojik olarak parçalanmış durumdayız. İnancımıza, kökenimize, siyasi görüşümüze kadar paramparça edildik. Siyasetçilerin geleceğe yönelik projeleri olmazsa insanları sosyolojik olarak bölerler. İkincisi Türkiye’nin ekonomik olarak girdiği durum belli. Ekonomik sıkıntıları hayatımızın her noktasında görüyoruz. Peki, bu sistem bizi aydınlık yarınlara taşıyacak mı? Bizim mevcut hükümete verdiğimiz yetki başkalarına kontrolsüzce aktarılıyor. Bu sistemi şu an denetleme şansımız da yok” diye konuştu.

“Sistem değişmeli”

Esenyurt’a hizmet edebilmek için bir imza yetkisini 2 yıl beklediğini söyleyen Bozkurt şunları ekledi:“Sistem bir adama bağlanmış. Bu sistem değişmeli. Millet ittifakının genel başkanlarının geçmişine devlet tecrübesine dayanarak buldukları çözüme bende inanıyorum. Bu ayrışmanın, ekonomik risklerin sona ermesi için devrettiğimiz yetkilerin doğru insanlara ve denetlenebilir şekilde yönlendirilmesi için parlamenter sisteme ihtiyaç var. Bugün Esenyurt’ta yaşanan birçok sorunun kaynağın belirsizlik, ilgisizlik, geç gelen adalet üzerinden olduğunu yaşadım ve gördüm. 57 ilden büyük ilçenin üç tane trafik polisi var. Onların ihtiyaçlarına göre yürüyen bir sistem. Bu sistemi değiştirmek için parlamenter sisteme ve kadroya ihtiyaç var. O kadronun da lidere ihtiyacı var. Sayın Genel Başkanım başta olmak üzere bütün millet ittifakının genel başkanlarını, liderlerini can-ı gönülden kutluyorum.”

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suat Işıklı geleneği bozmadı, Yine sporcunun yanında olduÖnceki Haber

Suat Işıklı geleneği bozmadı, Yine sporc...

MHP’li Arkaz İstanbul 3. Bölgeye çıkartma yaptıSonraki Haber

MHP’li Arkaz İstanbul 3. Bölgeye çıkartm...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!