esss

Başkan Karatay’dan Esenyurt Belediyesi Hakkında Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Karatay’dan Esenyurt Belediyesi Hakkında Açıklama
Son zamanlarda Esenyurt Belediyesi’nin ismi sık sık hacizle gündeme gelmesinin ardından Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Karatay yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; Ulasal ve  Yerel basında yer alan ‘Esenyurt Belediyesi’ne haciz ablukası’ haberi üzerine  Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı olarak bizlerde gidişat üzerine değerlendirme ihtiyacı duyduk.

17 Aylık yönetim iş başında ve bu süre zarfında Esenyurt halkı genellikle borç miktarını  Her platformda duydu ve duymaya da devam ediyor.

Doğal olarak bu borç ve haciz konuları gündemi sürekli meşgul etmektedir. Aynı zamanda bu durum  Esenyurt halkını üzüyor ve rencide ediyor.

Gelecek Partisi olarak istek ve talebimiz bundan sonraki süreçte borç bakiyelerinin ve hacizlerinSürekli gündem olmamasıdır. Siyaset sorunları çözme yeridir  Esenyurt halkının bilmesi gereken Konuların şeffaf bir şekilde paylaşılmasını istiyoruz.

Bu doğrultuda Gelecek Partisi olarak Liyakatli, Ehliyetli ve Şeffaf yönetimden yanayız.

Geçmişten gelen borç miktarlarınında Şeffaflık adına kamuoyu bilgisine sunulması doğru bir tercih olacaktır.

1 Milyon 200 bin  nufüslu İstanbul’un en büyük ilçesi olan Esenyurt’ta geçmişten bugünü’müze var ise   usulsüzlük, yolsuzluk ve haksızlık gereken hukuki işlemler yapılmalı ve Esenyurt halkı ile paylaşılmalıdır. Esenyurt Belediyesine yani Esenyurt halkına ait olan menkul ve Gayrimenkullerin tespit edilmesi ve kimler tarafından, hangi şartlarda işletildiği, bu yerlerin bedeli günümüzün şartlarına uygun’mu değilmi paylaşılması şeffaf belediyecilik adına doğru bir adım olacaktır.

Esenyurt halkının Hakkının yenmediği liyakatli ve ehliyetli  bir yönetim biçiminin uygulanması hem Halkı hem Yönetimi rahatlatacaktır.

Halkın lehine alınacak her karara tüm meclis onay vermek zorundadır. Farklı siyasi partiler olsa bile meclis’in tümü Esenyurt Halkına karşı sorumludur.

Esenyurt ve Halkını imajını zedeleyecek her türlü üzücü haberlerin  basında tekrar  yer almaması için hep birlikte çalışmalıyız dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti'de kongre maratonu başladıÖnceki Haber

AK Parti'de kongre maratonu başladı

Esenyurt'taki Kuyumcu vurgunu büyüyor!Sonraki Haber

Esenyurt'taki Kuyumcu vurgunu büyüyor!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!