esss

Başkan Sami Atıcı: Samimiyet ve mücadele başarılı ile taçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sami Atıcı: Samimiyet ve mücadele başarılı ile taçlandı
Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ardahan Gençlik Kulübü adına yarışan Ardahanlı sporcular takım halinde 9 madalya kazandı. ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı, “Samimiyet ve mücadele başarı ile taçlandı. Sporcularımızı ve emek veren herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Kadınlarda 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 3 madalya erkeklerde ise 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanıldı. Ardahan Konfederasyonu (ARDAKON) Genel Başkanı Sami Atıcı, şampiyonada Ardahanlı sporcularla yakından ilgilenerek desteklerini esirgemedi.

Büyükler 80 kiloda sağ-sol kolda Emrah Okcu Türkiye 1’inciliğiyle ile Altın Madalya, kız yıldızlarda 15 yaş altı sağ kol 40 kiloda Güldeniz Yıldız Türkiye 1’inciliği ile Altın Madalya kazandı. 15 yaş altı 70 kilo sağ-sol kolda Orkun Çoban Türkiye 2’inciliği ile Gümüş Madalya, 15 yaş altı 65 kilo sağ-sol kolda Arda Yıldız Türkiye 3’üncülüğü ile Bronz Madalya, Gençler Ağır siklet sağ kolda Aybüke Yıldız Türkiye 2’inciliği ile Gümüş Madalya, profesyoneller Ağır siklette Aybüke Yıldız Türkiye 3’üncüsü olarak Bronz Madalya kazandı. Büyükler 80 kilo sağ-sol kolda Türkiye 1’incisi olarak 2 Altın Madalya kazanan Emrah Okcu’ya madalyası ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı tarafından verildi.

ATICI: SAMİMİYET VE MÜCADELE BAŞARI İLE TAÇLANDI

Sporcuları tebrik eden ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı, “Ardahan Konfederasyonu olarak Özü Gürbüz Yıldız hocamızla tohumlarını ektiğimiz dayanışmamız sonuç verdi. İyi niyet, samimiyet ve mücadele başarı ile taçlandı. Emrah Okcu Türkiye şampiyonu, Güldeniz Yıldız Türkiye Şampiyonu, Aybüke Yıldız Türkiye 2’nci ve 3’üncü dereceleri, Orkun Çoban Türkiye 2’cisi, Arda Yıldız Türkiye 3’cüsü olmak üzere toplamda 3 Altın 3 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazandık. 9 madalya ile ilimizin sportif başarısını tüm Türkiye’ye gösterdiğimizi düşünüyorum. Başta Kıymetli Hocamız Özü Gürbüz Yıldız’a, sporcularımıza, Ardahan Konfederasyon Yönetim Kurulu İş İnsanı Birol Irmak ve Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban, İş İnsanı Birol Irmak’a çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının devamını dilerim. Biz ARDAKON olarak her zaman kentimizin ulusal ve uluslararası arenada başarı ve söz sahibi olması için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tepesuyu Köyü Derneği Resmi açılışını gerçekleştirdiÖnceki Haber

Tepesuyu Köyü Derneği Resmi açılışını ge...

Binlerce Esenyurtlu “Hamsi ve Horon Festivali’nde’’ buluştuSonraki Haber

Binlerce Esenyurtlu “Hamsi ve Horon Fest...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!