esss

Büyükçekmece Belediyesi torpilli atamalarla aile şirketine döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükçekmece Belediyesi torpilli atamalarla aile şirketine döndü
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün, kızı Yurdagül Akyollu’yu belediye kuruluşu olan Büyükçekmece İmar Eğitim ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

CHP'li başkan, yeğeni Hasan Akgün’ü ise vakfın saymanı olarak görevlendirdi. CHP’li meclis üyesi Ahmet Şahin’i Genel Sekreter, babası Salih Şahin’i ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçti. CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin akrabası Hüseyin Hamzaçebi de yönetimde yerini aldı. Baba Şahin ve meclis üyesi oğlu ayrıca sahibi oldukları inşaat şirketinden vakfa yıl boyu makbuz kestiği öğrenildi. Belediyedeki tüm bu akraba ilişkileri liyakat prensibinin lafta kaldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP'de oransal atamalar hız kesmeden devam ediyor. Seçim döneminde "Yönetici atamalarında liyakat esasına mutlaka uyunuz. Partizanca uygulamalardan kesinlikle kaçınınız. Efendim falan milletvekili telefon etti, onun akrabası. Hiç dinlemeyeceksin" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözünü partisinin yönettiği belediye başkanları dinlemedi.

Belediye kurum ve kuruluşlarında eş, dost ve akrabaya görevler verildi.

Sabah'ın yaptığı haberine göre Büyükçekmece Belediyesi kuruluşu olan İmar Eğitim ve Hizmet Vakfı tam anlamıyla baba-oğul kuruluşuna döndürüldü.

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Şahin oğlu Ahmet Şahin ise Genel Sekreter.. Ahmet Şahin ayrıca Büyükçekmece Belediyesi ilçe meclis üyesi..

Vakfın saymanı olan Fatih Akgün ise Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni.. Yönetim Kurulu üyesi Yurdagül Akyollu ise Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün kızı. Bir diğer yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Hamzaçebi ise CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin akrabası…

Kaynak:Sabah

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Kayıp Sağlık Çalışanı Esenyurt'ta Arkadaşının Evinde Ölü BulunduÖnceki Haber

Kayıp Sağlık Çalışanı Esenyurt'ta Arkada...

Esenyurt'ta elektrik direğine çarpan araç takla attıSonraki Haber

Esenyurt'ta elektrik direğine çarpan ara...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!