esss

CHP'li Ogün Zilek'ten zehir zemberek sözler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Ogün Zilek'ten zehir zemberek sözler!
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediyesi Mecli üyesi adayı Ogün Zilek, İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’i sert dille eleştirerek adaylık dosyasını geri çektiğini açıkladı.

Zilek Yaptığı açıklamada; Kıymetli Esenyurtlular ve örgütümüze gönül vermiş değerli partili yoldaşlarım; Üzülerek söylemek istiyorum ki partimizin pamuk ipliği hassasiyetinde olduğu noktada ilçe başkanımız tarafından süreç sağlıklı bir biçimde yönetilememiş, halkımıza kulak verilmemiş ve Esenyurt üzerinde etkin bir meclis listesi yapamamıştır. Örgüt içerisinde ilçe yönetimi ve mahalle başkanlığı görevinde bulunduğumdan dolayı aylardır çokça toplantı yaptık. Bu toplantılarda görüştüğümüz konular aday profili ve meclis üyesi kriterleriydi. Toplantılar sonrası aldığımız kararlar; Eğitim seviyesi, meslek paylaşımları ve toplumu kapsayacak ilçemizin dinamiklerini oluşturan memleket dağılımı, kadın kotası ve 30 yaş altı genç kadrolardan oluşacağı noktasındaydı.

GENEL MERKEZ KORİDORLARINDA LİSTE HAZIRLADILAR!

Geldiğimiz noktada ilçe başkanı ve ilçe sekreteri tarafından bu kararların hiçe sayıldığı kendi arkadaşlarımızın son dakika dosya hazırlayıp genel merkez koridorlarında gizlice liste yaptığı ve hatta öyle ki bulundukları görevlerden istifa etmeyerek karar defterini dahi hiçe sayarak halkta ve örgütte karşılığı olmayan bir listeyi örgütümüze dayatmaları Belediye başkan adayı uhdesinde dahi değerlendirmesine fırsat vermemiş adete zehir şurubu içmişçesine böyle büyük bir hataya imza atmış ve halkımızın örgütümüzün karşısına getirmişlerdir.  Alınan bu kararların örgüt içerisinde bir grubun diğer kişileri kendine merdiven olarak görmesi ve bizleri pasifize etme çalmasını doğru bulmuyor, kabul etmiyorum.

PARTİME BAĞLILIĞIM DEVAM EDECEK

Bu sebeple yarın halkımızın karşısında yüzlerine bakabilmek adına meclis üyesi adaylığı dosyamı geri çekiyorum. Bu kararı verirken partime olan bağlılığımdan asla vazgeçmeden şartlar ve koşullar ne olursa olsun seçimi kazanabilmek adına hep ön saflarda olacağım. İlçe yönetimindeki mahalle başkanlığı görevime devam ederek partimiz ve adayımız Sayın: Ahmet ÖZER için en büyük mücadeleyi vererek sürece katkı sunmaya devam edeceğim dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaldırımda giden TIR sürücüsüne 10 bin 785 lira para cezasıÖnceki Haber

Kaldırımda giden TIR sürücüsüne 10 bin 7...

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet Özer, Esenyurt'ta yabancı değilimSonraki Haber

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof....

Haber Yorumları

  • Onur23-02-2024 17:56

    Brova genç kardeşim sana helal olsun. Kolidorlarda liste yaparak havuz sistemi diye yutturmaya çalıştılar. Ne hikmetse havuz 1.sırayı ilçe sekreterine verdi. Chp daha kendi içindeki koltuk sevdalığını bitiremedi. Gençlerin sesine ses katmak yerine seslerini kesmeye çalışıyorlar. Yolun açık olsun Ogün kardeşim

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!