esss

Demokrat Parti İstanbul heyetinden Esenyurt ilçe Başkanlığına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti İstanbul heyetinden Esenyurt ilçe Başkanlığına ziyaret
Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Ali Atmaca ve Yönetim Kurulu üyeleri Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ali Serdar ERİŞ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlarını sabah kahvaltısında ilçe binasında ağırladı.

Ziyarette güncel siyasete ve yerel seçimlere ilişkin bir sohbet gerçekleştirildi.

Esenyurt’ta yerel sorunlarının ele alındığı ziyarette konuşan Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Ali Atmaca, İlçe başkanlığı olarak Esenyurt’taki sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Yaptıkları ziyaretlerde kendilerine iletilen sorunları gerekli mercilere ileterek çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini belirten Atmaca, Esenyurt’ta birçok anlamda sıkıntılar yaşanıyor bizde bu problemlerim en aza indirilmesi için gerekli merciler ile görüşüyor vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlatıyoruz. Yaklaşan yerel seçimlere hazır olduklarını söyleyen Başkan Atmaca, Yakın zamanda aday adaylarını açıklayacaklarını da ifade etti.

ESENYURT DÂHİL BELİRLİ İLÇELERDE ADAY ÇIKARACAĞIZ

Eriş sohbetinde, yerel seçimlerde İstanbul’da iddialı olduklarını seçmene göstermek istediklerini söylerken, Esenyurt başta olmak üzere belirli ilçelerde aday çıkaracaklarını söyledi. Büyükşehirlerde ittifakın gerekli olduğuna dikkat çeken Eriş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKP’ye yenilgiyi tattırmış bir başkan olduğunu belirterek kendilerine destek vereceklerini ifade etti. Eriş İlçe başkanımız Sayın Ali Atmaca ve değerli yönetim kurulunu bugün bizleri böyle güzel bir masada ağırladıkları için teşekkür ederim dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Taşkın ; Esenyurt'ta 2024 yerel seçimleriyle birlikte şehrin kaderini değiştireceğizÖnceki Haber

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday A...

Hür Özgür Yılmaz AK Parti Ardahan Belediye Başkanı A. Adayı olduSonraki Haber

Hür Özgür Yılmaz AK Parti Ardahan Beledi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!