esss

Ehliyetin Tek Adresi: Tay Sürücü Kursları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ehliyetin Tek Adresi: Tay Sürücü Kursları
İnsanların ehliyet sahibi olmak istediklerinde en fazla zorlandıkları konu aracın sürülmesi üzerine oluyor. Bu sebeple kişilerin bir ehliyet kursuna kayıt yaptırarak araba sürme konusunda eğitim almaları gerekiyor. Tay sürücü kursu kişilerin bu ihtiyaçları için tercih edebileceği kurs oluyor.

Kursun en önemli hizmeti özel direksiyon derslerinin bulunması oluyor. Bu dersler kursta çalışmakta olan ve direksiyon dersi konusunda deneyimli aynı zamanda da eğitimli kişiler oluyor. Böylece kursa kayıt yaptıran kişiler direksiyonun doğru kullanımı, gaz ve pedalın kullanımı ile birlikte doğru araç sürmeyi öğrenebiliyorlar.

Ehliyet Kursunun Uygun Fiyatları

Kurs araç satın almayı düşünen ancak ehliyeti olmayan kişilerin hızlı bir şekilde ehliyet alabilmelerine yardımcı oluyor. Kursa kayıt yaptıran kişiler aldıkları doğru eğitimler sayesinde ehliyet sınavından ilk seferde geçerek ehliyetlerini dolayısıyla da satın aldıkları araçları kullanmaya başlıyorlar. Kurs kişilerin hızlı ehliyet sahibi olmasını uyguladığı uygun fiyat tarifesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. Ehliyet çıkarımı için yüksek ücretler ödemesi gereken kişiler bu sayede kurs parasını daha az ödeyerek kar etmiş oluyorlar.

Psikoteknik Belgesi Almaya Yardımcı Hizmetler

Uzun bir süredir Tay Sürücü kursları olarak hizmet veren kurs her insanın ehliyet almasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda psikoteknik belgesi içinde yardımcı oluyor. Sürücü olarak çalışmak isteyen kişilerin bedensel durumlarının ve psikolojik durumlarının sürücülüğe uygun olup olmadığının test edilmesini sağlıyorlar. Bu belgeyi almak isteyen kişileri teste tabi tutarak belgelerini almalarını sağlıyorlar.

Ehliyet Sınıflarına Özel Kurs Hizmeti

Başta Esenyurt olmak üzere birçok ilçesinde hizmet veren Tay Sürücü  kursu kişilerin farklı ehliyet sınıflarına ait ehliyetleri alabilmelerine yardımcı oluyor. Bu ehliyet sınıfları A, B, C ve D ehliyet sınıfları oluyor. Motosiklet kullanmak isteyenler için A sınıfı ehliyet, otomobil veya kamyonet sürmeyi isteyenler için B sınıfı ehliyet alınmasını sağlıyorlar. Ayrıca kamyon için C ve otobüs kullanımı için D sınıfı ehliyetin alınmasına yardımcı oluyorlar.

Kurs İletişim Yolları

Kursun ehliyet sınıflarına özel kurslarından, özel direksiyon derslerinden yararlanmak isteyenler ya da psikoteknik ve src belgesi gibi belgeleri almak isteyenler kursa ait siteden form doldurarak da iletişime geçebiliyorlar.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenelaşan Otobüs şoförü önce konteynıra ardından ağaca çarptıÖnceki Haber

Fenelaşan Otobüs şoförü önce konteynır...

Esenyurt’ta 15 Temmuz Dualarla anıldıSonraki Haber

Esenyurt’ta 15 Temmuz Dualarla anıldı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!