esss

Engin Gayrimenkul’den Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 parsel

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engin Gayrimenkul’den Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 parsel
Engin Gayrimenkul, Cumhuriyetimizin 100’ncü Yılına özel 100 parseli peşinatsız, faizsiz ve taksitle yatırımcılara sunuyor. Kampanyaya katılanlara Akçay Enginkent, Biga Enginkent, Didim Enginkent, Tekirdağ ve Kırklareli’nde inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Engin Gayrimenkul, 2003 yılında kurulan, kısa sürede Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul ve Almanya’da şubeler açarak Türkiye’de gayrimenkul sektöründeki lider firmalar arasında yerini aldı ve Akçay Enginkent, Biga Enginkent, Didim Enginkent gibi devasa kent projeleri yatırımcıların göz bebeği oldu.

Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ’daki geniş portföyüyle müşterilerine kurumsal hizmet veren Engin Gayrimenkul, sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin yelpazesini, sürdürülebilir hizmet ve kalite anlayışıyla müşterileriyle buluşturmaktadır.

Gayrimenkul sektöründe 20 yıllık tecrübesi ve güvenilir ismi ile Engin Gayrimenkul, Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında da yatırımcının yanında olarak 100’ncü yıl kampanyası ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

‘’ATALARIMIZIN MİRASINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, bu kampanyanın 100 yıllık tarihi ile Cumhuriyet Bayramına özel olduğunun vurgusunu yaptı.

Üzeyir Engin, ‘’ Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tam 100 yıl önce bu vatan ve bu millet için bir çağı kapatıp yeni bir çağı açarak Cumhuriyeti kurmuştur. Bizlerde atalarımızın bizlere bıraktığı bu büyük mirası dün koruduk, bugünde korumaya devam edeceğiz. Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve ilericilik anlayışını devam ettiren nesiller olmaya devam edeceğiz. Bu anlayış ile 20 yıllık tecrübemize dayanarak, Engin Gayrimenkul olarak Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında, Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi’ndeki yatırım alanlarımızda toplam 100 parsel arsamızı yurttaşlarımıza peşinatsız, faizsiz ve taksit olanağıyla sunuyoruz. Arsa yatırımı yapmak isteyen vatandaşlarımızın Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına özel olan bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum’’ dedi. 

Türkiye’nin eşsiz yatırım bölgelerinde yatırım yapma fırsatını kaçırmayın.

Hemen arayın.

Randevu için: 02124501024

Adres: Saadetdere Mah. E-5 Yanyolu No:28 Esenyurt/İstanbul

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan TeşekkürÖnceki Haber

İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’...

Esenyurt'ta 600 dairelik sitede elektrik krizi: Site sakinleri isyan ettiSonraki Haber

Esenyurt'ta 600 dairelik sitede elektrik...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!