esss

'Engin Kent Konakları Ardahan' Projesi satışıa çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Engin Kent Konakları Ardahan' Projesi satışıa çıktı
Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında olan Engin Gayrimenkul & Yatırım birçok başarılı projeye imzasını attı. Yakın zamanda ‘Enginkent Konakları Ardahan’ projesi Ardahan’da büyük ilgi odağı haline geldi. Konumu itibariyle de Ardahan’lılar için büyük kazanım olacak olan proje; Ardahan Valiliğine 5 dakika, Kura Nehri’ne 15 dakika ve Devlet Hastanesine 4 dakika olması ise projenin dikkatlerde kaçmadı.

Biga Enginkent, Didim Enginkent ve son olarak Akçay Enginkent Projeleriyle kısa sürede adından sıklıkla söz ettirdi. 2003 yılında arsa ofisi olarak kurulan ve kısa sürede hem Türkiye’nin farklı noktalarında hem de yurt dışındaki şubeleriyle Türkiye’de gayrimenkul sektöründe lider firmalar arasında yerini aldı.

‘Belediye Başkanımızın teşvikleriyle hayata geçirdik’

Hızla büyüyen Enginkent projesi için gelen yoğun talepler üzerine kendi memleketi Ardahan’da ‘Enginkent Konakları Ardahan’ projesi için kolları sıvayan Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu; ‘ Bildiğiniz gibi uzun yıllardır gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı konusunda sektörde hizmet vermekteyiz. Türkiye’nin farklı noktalarında şubeler açarak projelerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımızı yaparken gelen taleplerin bizim için büyük önem taşıdığını belirtmek isterim. Zaman zaman memleketim Ardahan içinde katkılar sağlamaya çalışıyorum. Çünkü bizler doyduğumuz yerde olsak bile doğduğumuz toprakları asla ve asla unutmadık. Enginkent Ardahan projesi esasında Ardahan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir’in büyük teşvikleri ve destekleriyle ortaya çıktı. Bu vesiyle de kendisine sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ayrıca bizlerde bu projede büyük özveri gösterdik her şeyin en güzeline layık olan Ardahan’lılar için hiçbir masraftan kaçınmadık. Oldukça şık bir çalışmayı ortaya koyduk.’ ifadelerini kullandı.

Engin, ‘Ardahan’a, Ardahanlılara vefa borcumuz var’

‘Enginkent Konakları Ardahan’ projesinin aslında memleketi için bir vefa borcu olduğunun altını çizen Üzeyir Engin ‘Bu projemiz memleketimize olan vefa borcumuzdur. Bu projede bizler maddi bir beklenti içerisinde değiliz. Tamamen maliyetine satışlar içerisinde olacağız. İlk olarak 30 villa ile başlayacağız. Daha sonrasında da konut projesiyle devam etmeyi planlıyoruz. Bu çalışmamızın esasında diğer işadamlarımıza da örnek olmasını arzu ediyoruz. Projemiz; Ardahan Valiliğine 5 dakika, Kura Nehri’ne 15 dakika ve Devlet Hastanesine 4 dakika olması da aslında büyük bir avantaj olacağını kanısındayız. Ardahan’ın imajını da büyük katkısı olacak olan ‘Enginkent Konakları Ardahan’ en özgün projelerimizden biri olduğunu söylememiz gerekiyor. Tüm hemşerilerimizi bu projeden faydalanması için bizlerde firma olarak elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Lansmana özel fiyatları ile satışa sunuldu

‘Enginkent Konakları Ardahan’ projesinde 30 Adet villa oluşuyor. Projede yer alan villaların Müstakil ve bahçeli olup hepsi 2 kattan inşa edilecektir. Kapalı otoparkı bulunan ‘Enginkent Konakları Ardahan’ 4+1, teraslı, ebeveyn banyolu olmasıyla konforu sizleri buluşturmak istiyor. Lansmana özel fiyatlarıyla siz yatırımcılarını bekliyor.  

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta market çalışanı fiş yüzünden dayak yediÖnceki Haber

Esenyurt’ta market çalışanı fiş yüzünden...

Esenyurt’ta muhtarlarla koordinasyon toplantısı düzenlendiSonraki Haber

Esenyurt’ta muhtarlarla koordinasyon top...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!