esss

Esenyurt Deva Partisi'ne Ziyaret, Seçim Coşkusunu Aratmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Deva Partisi'ne Ziyaret, Seçim Coşkusunu Aratmadı
Deva Partisi Esenyurt teşkilatı, bu hafta sonu partisinin en önemli kurmaylarını ilçe başkanlığında ağırladı. DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı ve Partisi Sözcüsü Av. İdris Şahin ve Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer’in katılımı dolayısıyla Esenyurt teşkilatı yoğun bir teveccüh gösterdiği aktarıldı. Yaklaşık 500 DEVA üyesinin katıldığı belirlenirken siyaset odağında önemli bir ses getirdiği duyuruldu.

Dinçer’den Esenyurt Deva’ya Teşekkür

Parti kurmayları, üyelerle teker teker selamlaştıktan sonra toplantı salonuna geçilerek selamlama konuşmaları gerçekleştirildi. Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt teşkilatı olarak yapılan ziyaretten duydukları onur ve heyecanı dile getirerek DEVA Partisi’nin Esenyurt’ta çok güçlü bir şekilde ilerleme kaydettiğini belirtti. Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer, görmüş olduğu tablodan dolayı çok mutlu olduğunu ve buna şahit olmaktan ötürü tüm teşkilata teşekkürlerini sundu.

Şahin:  iktidarın gitme vakti geldi

Seçim İşleri Başkanı ve Parti Sözcüsü Av. İdris Şahin ise, Esenyurt teşkilatını çok yakından takip ettiklerini, teşkilatın çalışmalarının diğer tüm teşkilatlara örnek teşkil ettiğini ifade etti. Şahin, son yaşanılan siyasi ve yönetim krizine değinerek, artık iktidarın gitme vakti geldiğini ifade etti.

Yılmaz: Esenyurt Deva Partisini Örnek Gösterdi

Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, teşkilatın çalışmalarından ve emeklerinden ötürü ilçe başkanına teşekkürlerini iletti.  Yılmaz, Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını örnek göstererek DEVA Partisi’nin seçimlerde çok ciddi bir oy alacağına emin olduğunu dile getirdi. Parti üyelerine ve gönüllerine teşekkürlerini ilettikten sonra soru-cevap kısmına geçildi.

Parti binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin akabinde kurmaylar ve DEVA Esenyurt teşkilatı, Ali Babacan’ın katılımıyla açılacak olan Avcılar İlçe Hizmet Binası Açılış Töreni’ne katılım sağlamak üzere birlikte Avcılar’a hareket etti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta Yeni eğitim öğretim yılı başladıÖnceki Haber

Esenyurt’ta Yeni eğitim öğretim yılı baş...

Esenyurt’ta kaçak göçmen operasyonuSonraki Haber

Esenyurt’ta kaçak göçmen operasyonu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!