esss

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’den açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’den açıklama
İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan ve daha sonra Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Necati Yener, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yener, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  01 Ekim 2021 tarihi itibariyle Esenyurt  İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Nüfus bakımından Ülkemizin ve İstanbul'umuzun en büyük ilçelerinden biri olan Esenyurt'ta eğitim öğretim adına sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum.  Şahsımı bu göreve layık görenlere şükranlarımı sunuyorum.

Görevi devraldığım Sayın Paşali BEŞLi başta olmak üzere daha önce bu görevde bulunan kıymetli eğitim yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincinde ilçemizde eğitim öğretimi daha ileri seviyelere taşımak, güzel ve kalıcı çalışmaları geliştirebilmek ve bunlara yenilerini ekleyebilmek gayesiyle mücadelemizin devam edeceğini belirtmek isterim.

Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve öğrencilerimize en kaliteli eğitim hizmetini ulaştırabilmek için iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışarak; öğrencilerimizin düşünen, üreten yorumlayan, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini hep birlikte sağlayacağız.

Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize sevgi ve saygılarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimize başarılar dilerim dedi.

NECATİ YENER KİMDİR?

1972’de Malatya’da doğdu. 1991 yılında Malatya Kubilay Lisesi’nden, 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında yüksek lisansını tamamladı. 1996 yılında İstanbul Neşe Anten İlkokulu Matematik Öğretmenliği’ne atandı. Fatih Kız Lisesi, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi kurumlarda çalıştı. 2003 yılında ise Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne Matematik Öğretmeni olarak atandı. 2003 yılından beri görev yaptığı Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne 2015 yılında okul müdürü olarak atandı. Okul müdürlüğü süresince, okula TÜBİTAK, Erasmus, Olimpiyatlar gibi 40’ın üzerinde çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikleri kazandırmıştır. 2020 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak görevlendirilmiştir. 2021 yılında ise Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanta Hırsızı kıskıvrak yakalandı!Önceki Haber

Çanta Hırsızı kıskıvrak yakalandı!

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdıSonraki Haber

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!