esss

Esenyurt Kaymakamı Karagül halkın sorunlarını yerinde dinliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Kaymakamı Karagül halkın sorunlarını yerinde dinliyor
Geldiği günden beri vatandaşların dertlerini tek tek dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten Esenyurt’ta göz dolduran ve halkın sevgisini kazanan Kaymakam Dr. Vural Karagül, ‘İlçede koronavirüs salgınıyla mücadelede tedbirlerini elden bırakmadık ve denetimleri her geçen gün daha da sıklaştırdık ve bu salgın sürecinde de vatandaşlarımızın hep yanındayız’ dedi.

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, gerçekleştirdiği Kasım Ayı Halk Toplantısı’nda Esenyurt halkının sorunlarını dinledi. Kaymakam Karagül, vatandaşları hem makamında misafir ederek hem de meydanlarda ve mahallelerde talep ve şikâyetlere yerinde çözüm bulmaya çalıştı. Karagül, Vatandaşların tek tek dertleri dinlenerek sorunların çözülmesi için talimat verdi. Kendisine İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepebaş'ı ve  Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz'da eşlik etti.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt’ta koronavirüs salgınıyla mücadelede tedbirleri elden bırakmadığını ve denetimleri her geçen gün daha da sıkılaştırdıklarını belirtti. Kaymakam Karagül’ün talimatıyla Esenyurt’ta koronavirüs salgınını önleme amacıyla polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı uygulama gerçekleştirildi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının hatırlatıldığı uygulamada maske takmayanlara cezası kesildi. Koronavirüste vaka sayılarının artmasının ardından önlemler sıkılaştırıldı. Esenyurt’ta da Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı maske ve mesafe denetimi gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Meydanda, ara sokak ve caddelerde yapılan uygulamalar ekip otosundan sık sık salgın uyarıları yapıldı. Öte yandan Kaymakam Karagül, Esenyurt’ta uyuşturucuyla mücadeleyi elden bırakmadıklarını söyleyerek, “Halkımızın güvenliği için gece gündüz hassasiyetle çalışıyoruz ve sokaklarımızın ve mahallerimizin güvenliği için uygulama yapıyoruz” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta marketin altından meyhane çıktıÖnceki Haber

Esenyurt'ta marketin altından meyhane çı...

Beylikdüzü Ambarlı liman yolunda trafik sorunuSonraki Haber

Beylikdüzü Ambarlı liman yolunda trafik...

Haber Yorumları

  • Adem22-11-2020 03:06

    Sadece kameralara oynayın Kameralar kalktığı zaman bütün hizmet sona eriyor.Bugun karantinaya gireli 19 gün oluyor ne bir belediye ne kaymakamlık nede sağlı ocagi ya sen karantinadasin oldunmu gitti mi yok.secim zamanı olsa kapı kapı dolaşır hal hatır soralar ama durum sağlık olunca kimsenin aklına dahi gelmiyoruz.

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!