esss

Esenyurtluları güzel projeler bekliyor​

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurtluları güzel projeler bekliyor​
Süleymaniye Mahallesi’ne yapılacak olan caminin temel atma töreninde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Yaptığımız planları bir bir uygulamaya koyacağız. Esenyurtlular güzel projelerle karşılaşacak” dedi.

2018 yılında kullanılma elverişli olmadığı için yıkılan Bulut Cami’nin alanına Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilecek yeni caminin temel atma töreni gerçekleşti. Süleymaniye Mahallesi’nde bin 456 metrekare alana inşa edilecek olan caminin temeli Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından atılırken törene çok sayıda vatandaş da katıldı.

‘İlk bayram namazını yeni camimizde kılacağız’

Temel atma töreninde konuşma yapan Başkan Bozkurt, ibadethanenin kısa sürede tamamlanacağını belirterek, ilk bayram namazını bu camide kılacaklarını söyledi. Başkan Bozkurt, caminin çok acil olduğunu ifade ederek, “Bu bölgemizde ibadethane yok maalesef. Dolayısıyla caminin bir an önce yapılması için gerekli sorunları çözdük. Şimdi de yapımına başlıyoruz. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Planlar uygulamaya konuluyor

Başkan Bozkurt, Esenyurtluların güzel projelerle karşılaşacaklarını vurgulayarak, “Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızı mutlu etmek, huzurlu kılmak için çalışmalarımızı sürekli devam ettiriyoruz. Sevgili Esenyurtlulara bana duydukları güven için tekrar teşekkür ediyorum. Bugüne kadar belediyenin ne durumda olduğunu tespit ettik, acil işlerimizi yaptık, finansal disiplini sağladık. Ama aynı zamanda da hangi bölgede ne yapmamız gerektiğine de karar verdik. Bundan sonra yaptığımız planları uygulamaya koyacağız” dedi.

Esenyurt Süleymaniye Mahallesi Bulut Durağı’nda yapılacak olan caminin toplam maliyeti 5.670.000 Türk lirası olacak. 584 kişi kapasiteli ve 1.456 metrekare üzerine inşa edilecek caminin, 396 metrekarelik oturum alanında da taziye ve servis alanı, çay ocağı, Kuran kursu yer alacak.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14 Kasım 2019 Süper Loto çekiliş sonuçlarıÖnceki Haber

14 Kasım 2019 Süper Loto çekiliş sonuçla...

Esenyurt’ta silahlı saldırı: 2 yaralıSonraki Haber

Esenyurt’ta silahlı saldırı: 2 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!