esss

Esenyurt'ta 14 Mart Tıp Bayramı öncesi Sağlık çalışanlarına saldırı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta Tıp Bayramı öncesinde bir hastanede 30 gündür yoğun bakımda korona virüs tedavisi gören 64 yaşındaki hasta vefat edince hastanın yakınları büyük tepkiler göstererek ortalığı ayağa kaldırdı. Polis hastane ve çevresinde sağlıkçıları koruma amaçlı yoğun tedbirler aldı. Ve ‘beyaz kod’ verildi.

Bizde insanız, kaybettiğimiz her hasta bizde de yaralar açıyor

Olay, Esenyurt’ta özel bir hastanede 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 64 yaşındaki hasta yaklaşık 30 gündür yoğun bakımda koronavirüs nedeniyle tedavi görüyordu. Tedavi gören hastanın bugün hayatını kaybetmesi nedeniyle yakınları ortalığı ayağa kaldırdı.

Sağlıkçılar, ‘Pandeminin 1 yılında bu tip olayların yaşanması biz sağlık çalışanlarını ciddi safhada üzmektedir. Çünkü bizler salgının başladığı günden bu yana var gücümüzle şikâyetleri değerlendiriyor. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın derdine merhem olmaya çalışıyoruz. Yeri geldiğinde günlerce hatta haftalarca ailelerimizi, çocuklarımızı göremiyoruz. Bizler görevimizi ifa ederken bu tip olayların olması bizi derinden yaralıyor. Her kaybettiğimiz hasta bizim için yıkım oluyor. En az onların aileleri kadar üzülüyoruz. Ama arkadan gelen hastalarımız için ayağa kalkıyoruz. Bir daha bu durumların yaşanmamasını temenni ediyor. Hastamıza allah’tan rahmet diliyoruz’ ifadelerini kullandı.

14 Mart Tıp Bayramı arifesinde yaşanan olayda doktor kendisini odasına kapatarak korumaya çalıştı. İhbar üzerine hastaneye sevk edilen çok sayıda polis ekibi zırhlı araçlarda başta olmak üzere çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastanede içerisinde ise maddi hasar meydana geldi. Hasta yakınlarının tekrar bir taşkınlık çıkarmaması için hastane önünde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

“O odadan çıkacaksın”

Hastane içerisinde yaşanan anlar ise cep telefonu kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, vefat eden hastanın yakının doktora “O odadan çıkacaksın” dediği duyuldu.

Hastaneden alınan bilgilere göre ise, hastanın yaklaşık 30 gündür koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü bugün ise fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenilirken yaşanan olay üzücü olarak değerlendirdiler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAİ Dernekleri'nden Sert AçıklamaÖnceki Haber

KAİ Dernekleri'nden Sert Açıklama

Esenyurt Ortaokulu Müdürü Tamer Turan'a Başarı Belgesi verildiSonraki Haber

Esenyurt Ortaokulu Müdürü Tamer Turan'a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!