esss

Esenyurt’ta Gelecek Partisi’ne Gönül Verenlerin Rozetleri Takıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta Gelecek Partisi’ne Gönül Verenlerin Rozetleri Takıldı
Esenyurt Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Gelecek Partisi'ne gönül verenler için rozet takma töreni düzenledi.

Pandemi nedeniyle Koranavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen rozet takma törenine Genel Başkan Yardımcısı Sn. Selim Temurci, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Esenyurt  İlçe Başkanı Veysel Karatay  ve partililer katıldı.

Gelecek Partisi geleceğe hazırlanıyor

Rozet takma  törenin de Gelecek Partisi Esenyurt  İlçe Başkanı Veysel Karatay ; “İstanbulumuzun, Milletimizin, hem Gelecek Partimize hem de Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu etmiştir. Gelecek Partisi olarak bizler aşkla samimiyetle Ülkemiz ve Milletimiz için çalışmalara devam edeceğiz “ dedi. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Burada hepimiz biziz böyle yola çıktık. Kuruluşumuzun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen her geçen gün artan ilgi ile karşılaşıyoruz. İlçemizde artık Gelecek Partisi var “ifadelerini kullandı.

Şahin;  Karatay ve Ekibine Telekkür etti

Rozet Takma Töreninde konuşan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin; “İlçe Başkanımıza ve Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Esenyurt’ta  iyi bir ilçe teşkilatı kurdular. Hızlı bir şekilde teşkilatlanmayı sağladılar. İlçe binasını hazırladılar. İlçe Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Aramızda ailemizin büyümesine vesile olan değerli yeni üyelerimiz var.  Sizinle kendimizi daha güçlü hissettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bizimle beraber olduğunuz ve gelecek umudumuzu büyüttüğünüz için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yapılan kısa konuşmaların ardından yeni üyelerin rozetleri takıldı.  Topluca günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından rozet takma töreni sona erdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan'da çok sayıda tarihi eser ele geçirildiÖnceki Haber

Ardahan'da çok sayıda tarihi eser ele ge...

Esenyurt Belediyesi’nin Desteğiyle Yeniden Yürümeye BaşladıSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi’nin Desteğiyle Yenid...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!