esss

Gazanfer Karakaş, seçim çalışmalarına hızlı başladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazanfer Karakaş, seçim çalışmalarına hızlı başladı!
Gazanfer Karakaş aday adaylığı açıklamasının ardından, çalışmalarına KAI (Kars-Ardahan-Iğdır) derneklerine ziyaretler ile başladı.

AK Parti Esenyurt’tan Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Gazanfer Karakaş,seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Karakaş, ‘Önce kendi kapımdan başlayacağım’ diyerek hemşeri derneklerini ziyaret etti. Göle Dernekler Federasyonu, İstanbul Ardahan Kültür Evi, Kars Kültür Evi ve Iğdır Derneklerine giderek seçim startını verdi.

O MAKAM SORUN ÜRETME DEĞİL, SORUN ÇÖZME MAKAMIDIR

Katıldığı ziyaretlerde, hemşerilerinin gösterdiği ilgi ve alakadan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Gazanfer Karakaş, ‘‘Kıymetli hemşerilerim, bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönem AK Parti’de siyasi hayatıma başladım. Hem başkan yardımcılığıhem de meclis üyeliği yaptım. Bu sayede belediye işleyişi, iç tüzük ve mevzuat konusunda bilgi ve birikime sahip oldum. 2019 seçimlerinde yine meclis üyeliği, AK Parti Gurup Başkanvekilliği görevini üstlendim ve layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Esenyurt Belediye meclisinde, doğru olduğuna inandığımız tüm kararlarda destek olduk. Esenyurt’un ve Esenyurt’luların menfaatine olmayan tüm kararlarda iseadeta bir set ördük. Ve yanlış bir şey yapılmasına müsaade etmedik. Ben 35 yıldır bu ilçede yaşıyorum. Bugüne kadar sizlerin hiçbir zaman başını yere eğdirmedim. Sizleri hiç utandırmadım ve bundan sonra da utandırmayacağım. 2019 yerel seçimlerinden sonra kendime bir hedef koydum. 2024 seçimlerinde partimden belediye başkanı adayı olacağım dedim. Ve o günden bugüne kadar bu husustaki tüm çalışmalarımı hazırladım. Oldukça donanımlı ve alanında başarılı bir ekip kurdum. Esenyurt’un eksiklerini tespit ettim. Ve bir acil eylem planı hazırladık. Proje çalışmalarımızı tamamladık. Esenyurt’un hak ettiği pozisyona gelebilmesi adına yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. Bunu yaparken sorun yaratan değil, sorun çözen bir makam olduğunu göstereceğiz. Belediye başkanlığı benim için kapıları halka açık olan bir yerdir. Bunu başkan yardımcılığı yaptığım zaman diliminden hepiniz çok iyi bilirsiniz. Esenyurt’un sokaklarında, caddelerinde ne sorunlar olduğunu, kimin neye ihtiyacı olduğunu benden daha iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu yüzdendir ki; kendimi ve ekibimi bu göreve hazır hissediyorum. Sizler hep benim yanımda oldunuz. Bundan sonraki süreçte yine sizlere ihtiyacım var. Sizin yol göstericiliğinize ihtiyacım var’’ dedi.

KÜPELİ, ‘‘TEK DİLEĞİMİZ KAPILARI HEMŞERİLERİNİZE AÇIN’’

Gazanfer Karakaş İlk ziyaretini, Göle Dernekler Federasyonu’na gerçekleştirdi. Federasyon Başkanı Eren Küpeli, Karakaş tarafından ilk ziyaretin kendilerine yapılıyor olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Küpeli; ‘‘Kıymetli hemşerimiz Sayın Gazanfer Karakaş’ın ilk ziyaretine, bizden başlamasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Zor bir göreve talip olduğunun altını çizmek isterim. Ama bunun öncesinde de kendisini bu medeni cesaretinden dolayı kutluyoruz. Gerek bu dönem, gerekse geçtiğimiz dönemde hemşerilerimize gösterdiği ilgiyi de yakinen bilmekteyim. Bizim siyasetçilerden tek bir dileğimiz ve talebimiz var. Lütfen kapılarınızı hemşerilerimize açık tutun. Toplumumuzun bu sağduyuya ihtiyacı var’’ İfadelerini kullandı.

ÇİFÇİ, ‘‘BİZİM İÇİN PARTİ ÖNEMİ YOK, HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ’’

Karakaş’ın yaptığı ziyaretlerin, ikinci durağı ise İstanbul Ardahan Kültür Evi oldu. Kültür Evi Başkanı EfrailÇifçi yaptığı konuşmasında; ‘‘Kıymetli hemşerimiz Gazanfer Karakaş’ın çıktığı bu yolda, öncelikle başarılar diliyor ve kendisini tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, bu sürecin yürütülmesi bizlerin en büyük temennisi olduğunun altını çizmek isterim. Siyaset zor bir makamdır. Sizi bu cesaretinizden dolayı kutluyorum. Biz hemşeri derneğiyiz. Bizim için kimin hangi partiden olduğunun bir önemi yoktur. Bizim önceliğimiz bir hemşerimizin o koltuğa oturması ve hemşerilerinin derdine ortak olmasıdır’’diyerek kendisine başarı temennisinde bulundu.

ULUCUTSOY, ‘‘GAZANFER KARAKAŞ KARS İÇİN BİR DEĞERDİR’’

Gazanfer Karakaş ve ekibinin diğer ziyareti ise Esenyurt Kars Kültür Evi oldu. Yeni seçilen çiçeği burnunda başkan Ferhat Ulucutsoy ise yapılan ziyaretin kendileri için önem arz ettiğini ifade etti. Başkan Ulucutsoy; ‘‘Öncelikle siyasette, deneyim kazanmış hemşerilerimizin böylesi önemli bir makama talip olmaları, elbette ki bizler için sevindiricidir. Sayın Başkanımız Gazanfer Karakaş, Kars için bir değerdir.Bizler içinde tüm hemşerilerimiz gibi kıymetlidir. Kendisini bu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

SAKAR, ‘‘O MAKAMI HAK ETTİĞİNDEN, EN UFAK ŞÜPHEMİZ YOK’’

Iğdır Derneği Başkanı Ali Sakar ve yönetimine de ziyarette bulunan Gazanfer Karakaş, hemşerilerinin ilgisiyle karşılandı. Sakar; ‘‘Kıymetli hemşerimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kendisi her zaman hemşerilerinin yanında olmuş ve aday olduğu makamıhakettiğinden yana en ufak bir şüphemiz yoktur. Biz hemşeri dernekleri olarak elbette ki kendisini destekliyoruz. Amacımız birlik beraberlik içerisinde olmaktır. Bizleri ziyaret ettiği içinde kendisine teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'taki kuyruk Beylikdüzü'ne uzandı!Önceki Haber

Esenyurt'taki kuyruk Beylikdüzü'ne uzand...

Esenyurt AK Parti'de temayül yoklaması yarın yapılacakSonraki Haber

Esenyurt AK Parti'de temayül yoklaması y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!