esss

Gelecek Partisi İl Başkanı Şahin'den Başkan Veysel Karatay’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi İl Başkanı Şahin'den Başkan Veysel Karatay’a Ziyaret
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Esenyurt Kurcu İlçe Başkanı İş adamı Veysel Karatay'ı İlçe binasında ziyaret etti.

İstanbul’un 39 İlçesinde içinde ilk atamayı Esenyurt ilçesine yapan Gelecek Partisi, yine 39 ilçe içerisinde ilk ziyaretini Esenyurt Kurcu İlçe Başkanı İş adamı Veysel Karatay’a  yaptı.

5 Mayıs’ta Gelecek Partisin İl başkanı yöneticiler ve beraberindeki partililerin ziyaretini Gelecek Partisi Esenyurt İlçe yöneticileri ve partililer Corana virüs kurullar çerçevesinde yoğun bir kabalalık tarafından karşılandı.

KURUCU BAŞKAN KARATAY, SÖZÜNÜ TUTTU                                                              

19 Şubat 2020 tarihinde İstanbul il Bakanlığında düzenlenen törende Mazbatayı alırken, İstanbul’da ilk ilçe binasının açılışını yaptıracağım diye müjdesini veren Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Kurucu Başkanı bölgeninde sevilen ismi Veysel Karatay, sözünü tutarak Doğan Araslı Bulvarına cephe AK YOL Plaza’da 200 Metre kapalı alanı Gelecek partisinin şanına yakışır bir ilçe binası dizeyin etmesi parti içerisinde taktir topladı.

KARATAY İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ ESENYURT’TAN BAŞLATACAĞIZ

Ziyaret hakkında bilgi veren Gelecek Partisi Esenyurt Kurcu İlçe başkanı Veysel Karatay, Türkiye'nin küçük mozaiği olan, Gelecek Partisinin Türkiye'deki örnek yönetim biçimini örnek alarak Esenyurt'ta kadınlardan, işçilerden, emekçilerden. Sivil toplum kuruluşlarından, gençlerden oluşan güçlü bir yönetimle yola çıktık.  Dedi.

Korona Virüs nedeniyle Esenyurt halkını kucaklayacak çok sayıda projemizi bekletiyoruz diyen Karatay,  her şey normalleştikten sonra Türkiye’nin ihtiyacı olan tıkınmış bir sürecinin anahtarı Gelecek Partisi dil, din, ırk, mezhep ayırmadan el ele verip hep birlikte bu süreci aşıp Türk milletisin aydınlığa kavuşturacağız ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI ŞAHİN, MAZBATAYI VERİRKEN ÖZGÜYLE BAHSETMİŞTİ

19 Şubat 2020 tarihinde Mazbatayı verirken bir konuşma yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin,  Esenyurt'ta tanınmış, temiz siyaset yapmış, sevilen, sayılan bir isim Veysel Karatay'ı önceden kurucu ilçe başkanı olarak belirledik. Ama karar vermemize rağmen referanslar çığ gibi gelmeye başladı.

Herkesin kabul gördüğü Sn. Veysel Karatay’a Esenyurt ilçesini teslim ediyoruz hayırlı olsun.

Eğer Başkan sözün tutarsa En kısa zamanda İlçe binasını açılışını yapacağız demişti.

KARATAY’DAN TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı Karatay ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Başkanı Şahin’i kapıda karşıladı. Karatay yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı. Gelecek Partisi İstanbul İl başkanımız Sayın İsa Mesih ŞAHİN’i ilçemizde ağırladık

İstanbul’da ilk ilçe ziyaretini Esenyurt’a  yaptığı için şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine çok teşekkür  ediyorum dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik'ten CHP'ye Sert Tepki!Önceki Haber

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çel...

Esnafı Eylemine Esenyurt Belediyesi’nden açıklamaSonraki Haber

Esnafı Eylemine Esenyurt Belediyesi’nden...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!