esss

Göle Dernekler Federasyonu'ndan Göle'ye Gıda Yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göle Dernekler Federasyonu'ndan Göle'ye Gıda Yardımı
Merkezi Esenyurt’ta bulunan Göle Dernekler Federasyonu Pandemi sürecinde Göle’de yaşanan gelişmelere duyarsız kalmadı.

Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Eskidemirkapı köyü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 gün süreyle karantinaya alınmıştı. Konunun duyulmasından sonra harekete geçen Göle Dernekler Federasyonu yönetimi, vatandaşların ihtiyaçlarının tespit edip bir yardım seferberliği başlattı.

Göle Dernekler Federasyonu’nun bir üyesi olan Eskidemirkapı Köyü Dernek Başkanı Halil Ziyaoğlu ile beraber koordine edilen yardım konusunda büyük destekler veren Göle Kaymakamı Cevat Gün,  ve Göle Muhtarlar Dernek Başkanı Metin Akdoğan yardımın ulaşmasında aracı oldular.

Eskidemirkapı Köyünün giriş ve çıkışların güvenlik güçleri tarafından kontrol altında tutulması sebebi ile köyün girişinde yardım kolileri köy muhtarı Balabay Daş’a teslim edildi.

BAYSAN; BİZLER GENÇLERİN UMUDU OLACAĞIZ

Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ertekin Baysan,  konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim toplum dünden bu güne kadar hep bir arada olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bizim hayallerimiz gençlerimize umut olmalıdır ve bu umutları yok etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bizler gençlerin umudu olmaya devam edeceğiz. Ben dahil herkesin toplumumuza verdiği sözleri tutmak gibi bir zorunluluğu vardır. Eğer verilen sözler tutulmazsa bu toplumda gereğini yapacaktır.

Bizlerin hayali, yönetilen değil de yöneten olmaktı. Çünkü, bu toplum yöneten olmayı fazlası ile hak ediyor.

Köy muhtarımız Balabey Daş ile görüşerek her konuda yanlarında olduğumuzu belirtip köyümüze gıda yardımında bulunduk. Eskidemirkapı köyümüzde ihtiyaç sahibi ailelere 65 koli gıda yardımı yapıldı.

Bu yardıma Göle Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, Göle Dernekler Federasyonu’na bağlı köy derneklerimiz ve duyarlı iş adamlarımız destek olmuşlardır.

Bizim Federasyon yönetim kurulu olarak amacımız her zaman Gölelilerin yanında olmaktır. Eskidemirkapı Köyüne yaptığımız yardım hem miktar hemde maliyet olarak çok fazla olmayabilir ama halkımızın zor zamanlarda dayanışma kültürünün hala var olduğuna ön ayak olmak üzere bu yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Bu zor süreçte katkı sunan ve emeği geçen bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesi ve Hizmet- İş Sendikası Toplu iş sözleşmesini imzaladılarÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesi ve Hizmet- İş Sendik...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Ayasofya açıklamasıSonraki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Aya...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!