esss

Hatice Bozdağ AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatice Bozdağ AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu
Büyükçekmece’nin sevilen kadın siyasetçisi, AK Parti MKYK Üyesi olan Hatice Bozdağ, AK Parti Büyükçekmece Belediyesi 1. Sıra meclis üyesi adayı oldu.

AK Parti’de uzun yıllar çeşitli kademelerde görev almış isimlerden biri olan Hatice Bozdağ, “Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir. Bizler uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapıyoruz. AK Parti’de siyaset yapan, görev üstlenen herkes kendi kişisel kariyerinden önce ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını düşünmek, ona göre davranmak mecburiyetindedir. Bizler diğer siyasi partilerde olduğu gibi; birbirimizin başına, sırtına, ayağına basarak değil, birbirimizle el ele, kol kola, gönül gönüle vererek çalışıyoruz. Büyükçekmece’de işler hiç iyiye gitmiyor. Büyükçekmece’nin haline bakın, biz projelerimizle ilçemizi İstanbul'un incisi haline getireceğiz. 30 yıldır yapılamayan başarısız bir belediyecilik  anlayışı bizimle son bulacak. İlçemizin eksiklerini yeni projelerimizle  Recep Erol başkanımızla birlikte  Büyükçekmecemize  başarılı bir şekilde yerine getirmeye kararlıyız.  Hep birlikte artık bu olumsuz gidişi tersine çevirmek zorundayız. Biz, AK Kadrolar hazırız. Bu seçimde bambaşka bir heyecanımız var, elhamdülillah. Şimdi hep birlikte, Büyükçekmeceliler olarak Belediye Başkan adayımız Recep Erol ile büyük başarılara imza atmaya hazırız” dedi.

BOZDAĞ’IN ADAYLIĞI SEVİNÇLE KARŞILANDI

Öte yandan Hatice Bozdağ’ın 1. Sıradan meclis üyesi aday olması Büyükçekmeceliler ve sevenleri tarafından büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı. Edinilen kulis bilgilerine göre 2024 yerel seçimlerinde Recep Erol ve AK Parti İlçe Başkanlığının yapmış oldukları meclis üyesi listesinin olumlu karşılandığı güçlü bir isim listesi ile seçimi kesin kazanacakları gözüyle bakılıyor.

HATİCE BOZDAĞ KİMDİR?

1972 yılında İstanbul Kâğıthane’de dünyaya gelen Bozdağ, İlk ve orta öğrenimini Kâğıthane’de liseyi Çağlayan Lisesinde okudu.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun olan Bozdağ okuma kariyerine Aydın üniversitesi Yerel Yönetimler Yerinde Yönetim bölümünden sonra Siyaset bilimi ve uluslararası İlişkiler aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek lisans inovasyon yönetim ve girişimcilik üzerine Yüksek Lisans yaptı.

Siyasi hayatına 2009 yılında AK PARTİ Büyükçekmece İlçe Başkanlığında Başladı. 2009-2014 Tarihleri arasında Büyükçekmece Ana Kademe Sosyal işler, Ekonomik işler Birim Başkanlığı 2014 Yerel seçimlerinde Büyükçekmece Meclis üyesi Adayı oldu. 2014 yılında yapılan İlçe Kongresinde 2014 - 2017 yılları arasında Büyükçekmece ilçe Başkanlığı yaptı.

2017-2018 Tarihinde İstanbul İl Kadın Kolları yönetimi ve AR-GE Başkanlığı görevine getirildi. AR-GE Birimi olarak 39 İlçede Siyasette Kadın olmak, Niçin Teşkilattayız, Aile ve siyaset, Bağımlılıkla mücadele eğitimleri Uzmanlar tarafından Teşkilat ve kadın üyelerine verildi. Yine 39 ilçede ‘’Okumayan Kadın kalmasın’’ kampanyası ile okuma yazma seferberliği ve ‘’Çocuklarımla kitap okuyorum’’ kampanyası ile 700.000 kadına ulaştırarak sosyal sorumluluk anlamında kalıcı imzalar attı. Yine 2018 Genele seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı oldu. Aynı zamanda Genel Merkez MKYK üyesidir. Teşkilat komisyon üyesi olan Bozdağ, İç Anadolu bölge koordinatörlüğüne devam ediyor. Bozdağ, Türkiye’de 81 İl Bazında İstanbul AR-GE Başkanlığı olarak ödül aldı. İstanbul TOBB Kadın Kolları üyeliği ve TOBB Sanayi odası meclis üyeliği, Yeşilay Yönetim kurulu üyesi olan Bozdağ Sivil Toplum kuruluşlarında da üyeliği bulunmaktadır.

Ayrıca Özel Bankalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Bozdağ Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak İşletme finans üzerine ders veriyor. İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Bozdağ Evli 2 Erkek 1 Kız çocuğu annesidir.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta bir kişi kaldırımda baygın halde bulunduÖnceki Haber

Esenyurt'ta bir kişi kaldırımda baygın h...

Esenyurt'ta taksi sürücülerine denetimSonraki Haber

Esenyurt'ta taksi sürücülerine denetim

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!