esss

Haydi, Ardahan Festivaline

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haydi, Ardahan Festivaline
18’incisi 2019 tarihinde düzenlenen ve iki yıl aradan sonra 5-6-7 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 19'uncu Ardahan Ulusal Bal ve Kültür Festivaline günler kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Ardahan’ın Göle ilçesinden 21’incisi düzenlenen Kaşar ve kültür festivaline Esenyurt’ta yaşayan binlerce Ardahanlının katıldı. Esenyurt’ta bulunan birçok Ardahan STK’sı yapılan festivale katkı sundu. Şimdi aynı özveri ve katkıyı Ardahan Festivaline gösterilmesi için herkes elini taşın altına koyması gerekiyor. 1992 Yılında il statüsüne kavuşan Ardahan gurbetteki evlatlarından bu konuda hassasiyet bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ardahan Belediyesi öncülüğünde başlayacak olan festival özellikle Esenyurt’ta bulunan ve en çok nüfusa sahip olan bir ilçe olarak memleketimiz Ardahan’ı sahipsiz bırakmayacağımıza inanıyorum.

Tabi burada en büyük görev Esenyurt’ta bulunan Ardahan Kültürevi başta olmak üzere diğer STK temsilcilerine ve Belediye Başkanı Ardahanlı olan Başkan Kemal Deniz Bozkurt’ta düşüyor. Başkan Bozkurt’un talimatı ile Göle ilçesine gönderilen otobüslerin ve hizmetlerin aynısını Ardahan’a yapacağından hiç kuşkum yok.

Esenyurthaberleri.com olarak bilgisine başvurduğumuz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir yaptığı açıklamada; Belediyemiz tarafından bu yıl 19´uncu kez düzenlenecek Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivalini 05-06-07 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceğiz dedi.

Başkan Demir, Ardahan Belediyesi olarak, festival için çalışmalarımıza başladık. Ardahan Halkı ile birlikte tüm hemşerilerimizi 05 Ağustos Cuma günü başlayacak olan festivalimize davet ediyoruz. Bildiğiniz gibi Ardahan Bal Festivali´ne her yıl sadece bölgemizden değil, hemşerilerimizin yaşadığı İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara gibi illerden de büyük katılım oluyor. 19.Ulusal Kültür ve Bal Festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyor, kendilerini misafir etmekten dolayı büyük onur duyacağız şeklinde konuştu.

Bunca yapılacak hazırlık ve emeğe rağmen Ardahan festivaline duyarsız kalıp ve üvey evlat muamelesi yaparsanız bunun vebali sizin boynunuzadır. Yarın Ardahan ve Ardahanlıya bunun hesabını veremezsiniz.  

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Demir, Bir ilke imza atıyoruzÖnceki Haber

Başkan Demir, Bir ilke imza atıyoruz

Esenyurt'ta bekçilerden kaçan hırsız jiletli tele takıldıSonraki Haber

Esenyurt'ta bekçilerden kaçan hırsız jil...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!