esss

İmamoğlu'ndan Beylikdüzü yanıtı: Evim burada kardeşim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu'ndan Beylikdüzü yanıtı: Evim burada kardeşim
Beylikdüzü'nde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Beylikdüzü'ne çok gidiyor’ eleştirilerini şöyle yanıtladı: ‘Evim burada kardeşim. Evime gelmeyim mi yani?’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 yıl belediye başkanlığını yaptığı ve halen ikamet ettiği Beylikdüzü’nde incelemelerde bulundu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile Yaşam Vadisi 2’nci etapta kurulan “Yaşam Bahçesi”nde bir araya gelen İmamoğlu, burada ekilen ve hasadı yapılan ürünlerle hazırlanan kahvaltıya katıldı.

39 ilçeye iş birliği yapmak konusunda kararlı olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “Bu, Beylikdüzü Belediye Başkanı’mızı tebrik ettiğim ziyaretten sonraki ilk belediye ziyaretim. Bazıları, ‘Beylikdüzü’ne çok gidiyor’ diyor. Evim burada kardeşim. Evime gelmeyim mi yani? Onun dışında ilk ziyaretim. Sahayı gezeceğiz. Bakalım, benim ekip arkadaşlarım ve belediye başkanımız evimize ne kadar ilgi göstermişler, merak ediyorum. Tabii artık bütün İstanbul evimiz. Her yere aynı ilgiyi gösteriyoruz. Esprisi bir yana. Çok keyifli bir şantiyedeyiz. Umarım, İstanbul’un her yeri böyle milyon metrekareler, yeşil alana dönüşsün” diye konuştu.

‘YAŞAM VADİSİ’NİN İNSANLARA HUZUR KATTIĞINI GÖRDÜK’

Beylikdüzü’nün kendi yaşam alanı olduğunu belirten İmamoğlu, “Tabir-i caizse 30 yıl bitti burada. İstanbul’u, burayla beraber hissetmeyi ve anlamayı, bazen çözüm oluştururken buradaki yeni adımların, yanlış adımların neye mal olduğu, doğru olanın neye gittiğini görmek benim için muazzam bir deneyim. Çeyrek yüzyılı aşan bir deneyim. İş yaşamım, siyaset ve belediyecilikle ilgili dönemlerim burada çok değerli yer etti. Şu anda içinde olduğumuz Yaşam Vadisi, aslında bir şehrin nasıl bir yaşam alanıyla değiştiğini, sosyal alanla, yeşil alanla var olduğunu gösterebilen çok değerli bir nokta. Milyon metreyi aşan, hatta 1 milyon 200 bin metrekareyi bulan bir alandan bahsediyoruz. İlk bölümünün insanlara nasıl bir mutluluk, derinlik ve huzur kattığını gördük” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye binasını yumurta yağmuruna tuttular! Arbede yaşandıÖnceki Haber

Belediye binasını yumurta yağmuruna tutt...

Avcılar'da sendikacıların kavgasında kan aktıSonraki Haber

Avcılar'da sendikacıların kavgasında kan...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!