esss

İnce Esenyurt'tan seslendi: İktidarı da muhalefeti de beraber gönderelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnce Esenyurt'tan seslendi: İktidarı da muhalefeti de beraber gönderelim
Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği gençlik şöleni renkli görüntülerle geceye damgasını vurdu.

Hafta sonu Esenyurt'ta gelerek ilçe başkanı Tanju Karakuş'la birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, akşam düzenlenen gençlik şömleninde ilçe halkına hitaben konuşma yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen şölende alanı dolduran vatandaşlara seslendi. İnce, "Alayına isyan! İktidarı da muhalefeti de beraber gönderelim. Bunları toptan gönderelim" şeklinde konuştu.

SAHNEDE HORON OYNADI

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde alanını dolduran vatandaşlara seslenen İnce, ardından folklor ekibiyle sahnede horon oynadı.

“ALAYINA İSYAN”

Konuşmasında hem iktidarı hem muhalefeti eleştiren İnce, şunları söyledi:

*20 yıl önce özgürlüklerimiz vardı. Başbakanı cumhurbaşkanını eleştirebilen karikatüristler vardı. 20 yıl önce neşemiz vardı… Diploma törenleri, festivaller, tiyatrolar yasaklanmıyordu. 20 yılsonunda geldiğimiz nokta bu.

*20 yıl önce bize Avrupa Birliği'ni vaadettiler, 2023'te 2 trilyon dolar gelirimiz olacağını söylediler, kişi başı 25 bin dolar gelir olacak dediler… Bunların hiçbiri olmadı.

*Şimdi diyor ki ‘20 yılda bunları yapamadım, şimdi yapacağım'. Muhalefet ne diyor? ‘Erdoğan 20 yılda bunları yapamadı, ben yaparım.’ Kimle yaparsın?

*Erdoğan'ın eski bakanlarıyla, Davutoğlu ile Babacan ile yaparım. Yapsaydı onlar yapardı… Alayına isyan. İktidarı da muhalefeti de beraber gönderelim. Bunları toptan gönderelim.

Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği gençlik şölenine Genel Başkan Muharrem İnce,  partililer, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı..

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtarlara seslenen İzsiz; Sizin derdiniz bizim derdimizÖnceki Haber

Muhtarlara seslenen İzsiz; Sizin derdini...

Şehit komiser yardımcısı Alim Nar, Esenyurt'ta son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Şehit komiser yardımcısı Alim Nar, Eseny...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!