esss

İş insanı Bakırcı’dan Seydişehir’e Kütüphane

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş insanı Bakırcı’dan Seydişehir’e Kütüphane
Bölgemizin tanınmış iş insanı eğitim gönüllüsü Osman Nuri Bakırcı, taahhüt ettiği sosyal sorumluluk projelerini bir bir hayata geçirerek teslim etmeye devam ediyor.

Eğitime karşılıksız yatırım yapan birçok il ve ilçede devletine ve milletine katkı sunmak amacı ile yapmış olduğu dev eğitim kurumları ile adından söz ettiren Bakırcı, Konya’nın Seydişehir ilçesine söz verdiği kütüphaneyi tamamlayarak Konya Kültür Turizm İl Müdürlüğüne protokolle teslim etti.

Konu hakkında açıklamalara da bulunan Bakırcı, ‘’Konya Kültür Turizm Bakanlığı ile aramızda imzalanan Seydişehir ilçesinde bulunan Kütüphane inşaatinin bitirilip Konya kültür Turizm il Müdürlüğüne protokolle teslim ettik dedi.

Türkiye genelinde 36 okul, yurt ve camii yapılmasında imzası bulunan hayırsever iş insanı Osman Nuri Bakırcı, Konya Seydişehir Halk Kütüphanesi’nin teslim etmenin gururunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 2012 2016 Arası yaşanan Fetö terör örgütünün batırmaya çalıştığı iş insanlarından biri olan Osman Nuri Bakırcı, bu süreçte zor  günler yaşasada 4 yıllık sıkıntılı zamanı geride bırakarak kaldığımız yerden devam edeceğiz‘’ dedi.

İşte Bakırcı’nın yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerinden bir kaçı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Ek Fakülte Binası, Esenyurt Osman Bakırcı İlköğretim Okulu, Esenyurt Mevlana Hacı İshak Bakırcı Cami, Esenyurt Nuriye Bakırcı İlköğretim Okulu, Mardin Büyükboğaziye Osman ve Nuriye Bakırcı Sağlık Ocağı, Mardin Osman Bakırcı İlköğretim Okulu, Mardin Kızıltepe İmam Hatip Lisesi, Kars Osman ve Nuriye İmam Hatip Lisesi, Mardin Gevaş Cami Restorasyonu, İstanbul Yeşilköy Karakolu Restorasyonu, Giresun Tirebolu Öğrenci Yurdu, Türkiye Geneli Burs Ödemeleri ön plana çıkan iş insanı Osman Nuri Bakırcı,  bu anlamda birçok ödüle de laik görüldü.

 

 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta alkollü sürücü trafiği birbirine kattıÖnceki Haber

Esenyurt'ta alkollü sürücü trafiği birbi...

Esenyurt'ta kendini polis olarak tanıttı 5 kilo altını çaldı!Sonraki Haber

Esenyurt'ta kendini polis olarak tanıttı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!