esss

İşadamı Bahattin Demir STK'lara Yüklendi..!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşadamı Bahattin Demir STK'lara Yüklendi..!
Samyeli Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, The Garden Cafe’de Basınla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  adına atılan Twit hakkında konuşan Demir Kadıoğlu’na sahip çıktı.

Kadıoğlu Bir Ekol’dür

Basın açıklaması yapan Demir şunları söyledi. Başkanımız Sayın Necmi  Kadıoğlu, hakkında son günlerde sosyal medya olmak üzere bir çok sahte kalemlerin hedef aldığı bir linç girişimi başlamıştır. Bizler bu konuda suskun kalamayız,  Ben bir işadamı olarak bu gibi durumları kabul etmiyorum, çünkü Kadıoğlu, bir köyü prestijli bir mega şehir haline getirmiştir. Birçok insana iş aş vermiştir açıkcası o bu ilçenin bir ekolu haline gelmiştir. Tabi bunca başarıyı hazmedemeyen çekemeyen şer odakları olacaktır. Ama bizler bu şer odaklarına bu fırsatı vermeyeceğiz. Başkanımızın arkasındayız ve her zamanda yanında olacağımızı buradan bir kez daha belirtmiş olalım.  

Demir; Sus Pus olan STK’lar Destek vermeli

Başka bir konu ise kapısını çalıp desteğini almış olan STK’ların sesiz kalması, burada bulunan İl Dernekleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve birçok STK temsilcilerine sesleniyorum bugün Başkan Necmi Kadıoğlu’nun yanında durmayıp bu karalamalara dur deyip destek olamayacaksanız ne zaman destek olacaksınız? Neden hiç kimse çıkıp bir açıklama yapmıyor bu linç girişimler hakkında fikir beyan etmiyor. Yarın bu ilçeden Kadıoğlu, giderse emin olun herkes kaybeder onun için zor günlerin ve dar günlerin adamı olalım diyen Demir şöyle devam etti. Başkan Kadıoğlu, merhamet sahibi bir kişiliğe sahiptir, Kapısına binlerce insan gider elinden geldiği imkânının olduğu her şeyi gözü kapalı yapar.  Örnekler vermek gerekirse, İlinize, İlçenize,  Beldenize birçok yatırım yapmıştır katkı sunmuştur, Esenyurt’ta Kültür merkezleri, her muhtara muhtarlık ve aile sağlık ocakları, bütün derneklere dernek binaları, yollar, alt geçitler, kavşaklar, okullar, kreşler, parklar, hastaneler ve daha sayamayacağımız binlerce eser kazandırdı. Onun için herkes bu konuda duyarlı olup başkanımıza destek vermesi gerekiyor dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RTÜK'ten Hande Ataizi'nin evlilik programına cezaÖnceki Haber

RTÜK'ten Hande Ataizi'nin evlilik progra...

Esencan’da ameliyat oldu, gözlüklere veda ettiSonraki Haber

Esencan’da ameliyat oldu, gözlüklere ved...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!