esss

İşadamı M. Suat Işıklı’dan Eğitime destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşadamı M. Suat Işıklı’dan Eğitime destek
Ardahan’ın tanınan ismi genç işadamı Deniz Center Bilişim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Işıklı Ardahan Merkez’de bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezine Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı kurulmasına destek vererek açılışını gerçekleştirdi.

Yardım severliği ile bilinen birçok sosyal ve ekonomik yardımlarla isminde söz ettiren işadamı Işıklı, geçtiğimiz günlerde Ardahan’da bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezine Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı kurulmasına vesile oldu. 

Konu hakkında Esenyurthaberleri.com’a açıklamada bulunan M. Suat Işıklı, Hep hayalini kurduğum güzel bir projeye imza atmanın sevincini ve gurunu yaşıyorum. Ardahan Merkez’de bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezin’e Akıl ve Zekâ Oyunları sınıfımızı bugün açtık. Sayın Valimiz Hüseyin Öner Bey ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Bulut, bey ile açılışımızı gerçekleştirdik. Bu güzel açılış organizasyonu için okul yönetimine sonsuz teşekkür ederim. Uzun süredir heyecanla çalışmalarını yürüttüğümüz projeyi geçtiğimiz yıllarda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yolcu, hocamızın girişimleri ile kıymetli hocamız Müjgan Eminoğlu bir sınıf açmıştı. Bizde oradan esinlenerek en iyi yatırımım eğitime yapılan yatırım olduğu bilinci ile güzel bir sınıf yapmaya karar verdik. Değerli dostum Ram Merkezi öğretmenlerinden Halil Altun hocamız ile bu konuyu konuştuk ve bizim okulda uygun bir sınıfımız var demesi ve ricası ile çalışmalarımızı başlattık. Kurum Müdürümüz Yıldız Dede, hocamız bizleri çok iyi karşıladı ve görüşmelerimizle projemize başlamış olduk. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Akıl ve Zeka Oyunları sınıfımızın memleketimize hayırlı olmasını dilerim ve güzel yarınlar için herkesin elini taşın altına koymasını temenni ederim dedi.

IŞIKLI KURDELEYİ VALİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLE KESTİ

Sınıfın açılış kurdelesini Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Deniz Center Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Işıklı beraber kestiler. Açılış sonrası Ardahan Valilisi Hüseyin Öner Işıklı’ya Plaket vererek eğitime yapmış olduğu katkı için teşekkür etti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Vakalarında Korkutan Artış!Önceki Haber

Koronavirüs Vakalarında Korkutan Artış!

Özel çocuklardan Paşali Beşli’ye doğum günü sürpriziSonraki Haber

Özel çocuklardan Paşali Beşli’ye doğum g...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!