esss

İstanbul evden eve nakliyat hizmetleri nedir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul evden eve nakliyat hizmetleri nedir?
Çok sayıda tecrübeye sahip Uğur Nakliyat, kurulduğu tarihten itibaren vermiş olduğu tüm taşımacılık hizmetlerinde büyük başarılar elde etmiştir.

Çok sayıda tecrübeye sahip Uğur Nakliyat, kurulduğu tarihten itibaren vermiş olduğu tüm taşımacılık hizmetlerinde büyük başarılar elde etmiştir. Firmamız, profesyonel evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, lojistik hizmetleri vermektedir. Firmamızın ana prensibi müşteri memnuniyetidir. Verdiğimiz tüm hizmetler, müşteri memnuniyetini yüzde yüz sağlamak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Müşteri  memnuniyeti  konusunda hassas olmamız sebebiyle hizmette kalite ve güvence unsurlarına çok dikkat etmekteyiz!
Taşımacılık sektörü gün geçtikçe daha da gelişmektedir.  Uğur Nakliyat, geniş araç filolarının sayısını arttırarak ve işinde uzman yeni personeller alarak her geçen gün daha da büyüyüp gelişen sektöre ayak uydurmaktadır. Pratik ve kolay taşımacılık hizmeti sunmayı hedefleyen firmamız, teknolojik araçları hizmetlerinde kullanmaktadır. Asansörlü araçlar sayesinde eşyalarınız daha hızlı ve güvenle taşınmaktadır.

Güvenli taşımayı garantili olarak vermek adına sigorta firmasıyla anlaşarak taşınacak eşyalarınızı sigortalamaktayız. Taşınma işlemine başlamadan önce sizinle karşılıklı sözleşme imzalayarak yazılı olarak eşyalarınızı güvence altına almaktayız. Eşyalarınızın sigortası, taşımacılık işlemine başlanıldığı andan itibaren geçerlidir. Uğur Nakliyat ile hiçbir maddi mağduriyet yaşamadan eşyalarınız yeni yerinize taşınır.

Uğur Nakliyat, sektördeki kaliteli hizmet sunan firmalar arasında vermiş olduğu cazip fiyat teklifleriyle dikkat çekmektedir. Firmamız hem hizmet alanında hem de müşteri memnuniyeti alanında mükemmel olmayı hedeflemektedir. Bu sebeple hem müşterilerine çok çeşitli, yüksek kalite hizmetler sunup  hem de müşterilerini maddi açıdan zora sokmamaktadır. Müşterilerimiz aldıkları taşımacılık hizmetlerinden memnun kalıp sonraki taşımacılık işlemlerinde de yine bizden hizmet almışlardır.  Sektörde 43 yıllık yerimizi müşteri memnuniyetini sağlayıp insan kazanmaya borçluyuz. Sizler de pişman olmayacağınız bir taşımacılık hizmeti almak istiyorsanız  bizimle iletişim e geçebilirsiniz.
Sitemiz : https://www.ugurnakliyat.com/

Kaynak:Mynet


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bunu Yapan Borcunu Sildirecek!Önceki Haber

Bunu Yapan Borcunu Sildirecek!

Kışı kilo almadan geçirmek için 5 kolay tüyoSonraki Haber

Kışı kilo almadan geçirmek için 5 kolay...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!