esss

İstanbul Göle Dernekler Federasyonu 5 Bin700 Fidan Dikti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Göle Dernekler Federasyonu 5 Bin700 Fidan Dikti
Yeşil Göle'nin yeşil kalması için harekete geçen Göle Dernekler Federasyonu, Erzurum Orman bölge müdürlüğünden gelen 5700 fidanı Göle ve köylerinde ektiler.

Yeşil Göle'nin yeşil kalması için harekete geçen Göle Dernekler Federasyonu, Erzurum Orman bölge müdürlüğünden gelen 5700  fidanı Göle ve köylerinde ektiler. Göle’nin yeşil kalması için duyarlı davranan GÖLE- FED’ in yöneticileri İstanbul’dan Göle’ye kadar gidip 5700 fidanın ekimine eşlik ettiler.

Kendi Elleriyle Fidan Ektiler

Göle halkının takdir ettiği Fidan dikme törenine Göle Kaymakamı Cevat Gün, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Göle Muhtarlar Dernek Başkanı Metin Akdoğan, İstanbul Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ertekin Baysan,  Göle Dernek Başkanı Bülent Sarıtaç,  Göle Derneği  Kıyasettin Şirin, Gülçin Tavşan, Ali Rıza Bozkurt, Okçu Köyü Dernek Başkanı Eren Küpeli, Göle Muhtarları ve Göle’li vatandaşlar katıldı.

GÖLE VE KÖYLERE 5 BİN 700 FİDAN EKİLDİ

Fidan dikiminde proje hakkında bilgi veren Göle Dernekler Federasyon Genel Başkanı Ertekin Baysan, son zamanlarda orman katliamı nedeniyle azalan ormanların yerini ağaçlandırmak için biz Federasyon olarak Erzurum Orman Müdürlüğüne her köye 1000 fidan talebimde bulunduk. Verdiğimiz dilekçemizi dikkatle takip eden Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'a yardımlarıyla ilçemizin her köye 1000 fidan talebimiz onaylandı. Kış mevsimi yaklaştığı için Erzurum Bölge müdürlüğü bu yıl 5700 fidan verdi. Bizde gördüğünüz gibi bütün fidanları iki günde ekerek yeşil Göle’nin yeşil kalması için önemli bir adım attık.

İlk baharda  fidan dikme kampanyamız tam hızıyla devam edecek. Fidanların alınmasında büyük çaba gösteren Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'a, Fidanların ekilmesinde bize destek sunan Göle Kaymakamı Cevat Gün’e, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin’e, Göle Muhtarlar Dernek Başkanı Metin Akdoğan’a, Göle’deki gezi organizesine katkı sunan okçu Köy dernek Başkanı Eren Küpeli’ye, basın mensuplarına ve bütün Göleli hemşehrilerimiz teşekkür ederim dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü Belediyesi yetenekli oyuncularını arıyorÖnceki Haber

Beylikdüzü Belediyesi yetenekli oyuncula...

İnternet haber Milletvekili Orhan Atalay'dan özür dilediSonraki Haber

İnternet haber Milletvekili Orhan Atalay...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!