esss

İyi Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Karakoç’un Programına Yoğun İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Karakoç’un Programına Yoğun İlgi
Geçtiğimiz Günlerde İyi Parti Esenyurt meclis üyesi aday adayı olan İbrahim Halil Karakoç’un Beyza Düğün Salonunda düzenlediği aday tanıtım programına yoğun katılım gerçekleşti.

Programa CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, CHP Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İyi Parti Esenyurt İlçe Başkanı Muammer Demir, Basın Mensupları, STK temsilcileri aynı zamanda Cumhur ittifakına karşı birleşen CHP ile İYİ Parti’nin toplantısına çok sayıda vatandaşın katılmasıda dikkat çekti.

Esenyurt’un Öz Evladına Desteğimiz tamdır

İlk konuşmacı olarak kürsüye çıkan İyi Parti Esenyurt İlçe Başkanı Muammer Demir, Esenyurt’un öz evladı buranın çamurunu çiğnemiş, zorluklarına göğüs germiş, halktan biri olan Kemal Deniz Bozkurt’ta İyi Parti olarak desteğimiz tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olduğu kadar bizimde adayımızdır dedi. Sözlerine devam eden Demir;  Halil İbrahim Karakoç, kardeşimiz bizim Meclis üyesi aday adayımızdır, genç girişimci ve başarılı bir yapıya sahip kişidir çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

Gün Kenetlenme Günüdür

 Toplantıda İyi Parti adına Esenyurt CHP’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan İbrahim Halil Karakoç, “Esenyurtumuzu çağdışı bir karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var” diye konuştu. Karakoç, “ gün kişisel hesaplar günü değil gün yaşadıklarımızın farkında olama günüdür. Gün layık olamadıklarımıza karşı dur deme, kenetlenme, birlik olma günüdür” dedi. Hükümetin baskı yıldırma politikaları insanları taraf olamaya itmektedir diyen Karakoç:  “bu Türkiye açısından; sonu karanlık olan bir yoldur. Derhal bu yoldan dönülmelidir”  dedi.

Esenyurt Kötü Yönetimi Hak Etmiyor

900 Milyon bütçesi olan Esenyurt Belediyesi halkın sorunlarını çözecek bütçeye sahip olduğunu vurgulayan Karakoç, “Esenyurtumuzun eğitim sorunları var. Okullarımız yetersiz. Alt yapı alanında, elektrik, su şebekelerinde sorunlar mevcut. Seçim döneminde iktidar partisi gittiği her yerde dev tesis yapıyoruz diye propaganda yapıyor. Esenyurt’ta yapmış oldukları mitingde 1100 tesis açıyoruz dediler. Bu dev 1100 tesisi duyan, gören, var mı? Ben değil 1100 10 tane bile göremiyorum. Kendileri de bilmiyor çünkü tesisler olsa ekranlarda isimleri de yazacaklar hiç illerde açılan dev tesislere açıp baktınız mı? Hiç illerde açılan tesislere internetten bakan,  gezen, gören var mı aranızda?” şeklinde tepki gösterdi.

Bozkurt: Hiç Kimseyi Ayrıştırmayacağız

İyi Parti Esenyurt Meclis üyesi aday adayı İbrahim Halil Karakoç’un düzenlemiş olduğu toplantıda Kemal Deniz Bozkurt’u büyük bir coşku ile karşılandılar. Konuşmasını yapmak için söz alan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Bozkurt, “Ben sizin de adayınızım herkesin adayıyım, bu ülke son iki yılda özellikle kötü yönetiliyor. Sizler bunu hak etmiyorsunuz. Bizler bu ilçede yaşıyoruz ve ilçemizin çok sorunları var. Bunu sonlandırmak mümkün şimdi bu anlamda öncelikle bana sonra sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bugünden itibaren Esenyurtumuzun sorunlarını nasıl çözeceğimizi konumuza komşumuza, eşimize, dostumuza danışacağız.  Benim gördüğüm kadarı ile bir mutabakat sağlanmış beraber keyifle sevinçle çalışacağız. İnşallah bugün olduğu gibi bir Nisan’da da sizlerin de belediye başkanı olacağım. Cumhuriyet Halk Parti’li değilse bile hiç kimseyi ayrıştırmayacağız Esenyurt’ta yaşayan herkes bizim için değerli olacak” dedi.  Sözlerinin devamında Belediye de çalışan kardeşlerimizi korkutmaya çalışıyorlar diyorlar ki Kemal Deniz Bozkurt başkan olursa birçok kişiyi işten çıkarak. Bende diyorum ki müsterih olun kardeşlerim buradan söz veriyorum tek bir kişi bile işinden olmayacak bilakis maaşlarında iyileştirme yapacağız ayrıca Esenyurt’un eğitim, işsizlik ve alt yapı yetersizliğini vurgulayan Bozkurt, Beraber olacağız, kimseyi ayrıştırmayıp el ele tüm bu sorunlarımızın üstesinden geleceğiz diyerek konuşmasını noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metrobüste 'Biraz ilerle' tartışmasında kan aktıÖnceki Haber

Metrobüste 'Biraz ilerle' tartışmasında...

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin İmar Sorununu ÇözeceğizSonraki Haber

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin İmar Soru...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!