esss

Kabaktepe, Esenyurt’a hizmeti getiren parti AK Parti’dir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kabaktepe, Esenyurt’a hizmeti getiren parti AK Parti’dir
AK Parti Esenyurt ilçe teşkilatının mahalleler arası düzenlediği futbol turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Yapılan final maçında Yunus Emre Mahallesi, Talatpaşa Mahallesi’ni 6-4 yenerek kupanın sahibi oldu. Şampiyon takıma kupayı AK Parti İstanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekili Şamil Ayrım ve ilçe başkanı Harun Özer birlikte verdi.

Esenyurt AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği ve 2 aydır devam eden futbol turnuvası bugün sona erdi. İstiklal Gençlik Merkezi’nde bulunan spor tesislerinde gerçekleşen şampiyonluk mücadelesinde Yunus Emre Mahallesi ile Talat Paşa Mahallesi karşı karşıya geldi. Maçı 6-4’lük skorla Yunus Emre Mahallesi kazanarak kupanın sahibi oldu.

KABAKTEPE, ‘SİZDEN BÜYÜK ZAFERLER BEKLİYORUM’

Partililerin büyük ilgi gösterdiği final mücadelesine katılanlar arasında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’de yer aldı. Şampiyon takıma Milletvekili Şamil Ayrım ve ilçe başkanı Harun Özer’le kupasını takdim eden Kabaktepe onları tebrik ederken, sporun her türlüsüne destek verdiklerini ve parti içi çalışmalarda bu etkinliklerin çok büyük anlam ifade ettiğini belirtti. Kabaktepe, ‘Bugün final mücadelesinde yer alan ve bundan önceki karşılaşmalarda maçlara çıkan tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Esenyurt bizim için gerçekten önemli bir ilçe. Sizlerden futbol sahalarında ki mücadeleniz gibi siyasette de büyük mücadeleler bekliyorum. Esenyurt’a hizmeti getiren parti AK Parti’dir. İnşallah bundan sonrada bu ilçeye hizmeti yine AK Parti getirecektir. Sizlerden önemli zaferler bekliyorum’ dedi.

HARUN ÖZER, ‘GURUR DUYUYORUM’

Turnuva finalinde konuşan ilçe başkanı Harun Özer, spor komisyonu yöneticilerine, mahalle teşkilatlarına, mahalle başkanlarına ve mücadele eden sporculara teşekkür etti. 2 aydır devam eden turnuvanın Esenyurt teşkilatı için önem arz ettiğini ifade eden Özer, ‘Şampiyon takımı ve bugüne kadar mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bize yakışan bir turnuva oldu. İnşallah bundan sonra parti içi çalışmalarda bu ve benzeri çalışmalara imza atacağız. Coşkulu bir kalabalıkla final mücadelemizi gerçekleştirdik. Bu coşkuyu ve heyecanı büyüterek inşallah daha güzel çalışmalara imza atacağız’ şeklinde konuştu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta yolda yürüyen kadına kapkaç şoku!Önceki Haber

Esenyurt'ta yolda yürüyen kadına kapkaç...

Birçok ünlü ismi Esenyurt'ta bir araya getiren festival devam ediyorSonraki Haber

Birçok ünlü ismi Esenyurt'ta bir araya g...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!