Marbin AVM erkek giyim ilk şubesini Esenyurt’ta açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marbin AVM erkek giyim ilk şubesini Esenyurt’ta açtı
Esenyurt’ta adından söz ettiren giyim mağazası “MARBİN AVM ERKEK GİYİM” yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Esenyurt’un kaliteli erkek giyim boşluğunu dolduracak olan “MARBİN AVM ERKEK GİYİM’’ Bağlarçeşme Mahallesi Bağlarçeşme Caddesi’nde hizmete açıldı. A-Plus kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mağaza tüm bölge halkına hizmet verecek.

 Esenyurt’ta erkek giyim mağazası boşluğunu doldurmayı amaçlayan “MARBİN AVM ERKEK GİYİM’’” ,7 ‘den 70 ‘e herkesin en uğrak noktası haline gelecek şekilde mağazasının kapılarını açtı. Erkek giyimde her kesime hitap eden kaliteli, uygun fiyat ve modelleriyle hizmet vermeye başlayan “MARBİN AVM ERKEK GİYİM’’ çok rahatlıkla aradıklarını bulabilecek.  

Giyim sektöründeki değişen global trendleri minimal ve özgün modellerle buluşturan “MARBİN AVM ERKEK GİYİM” kalite farkını yaşamak isteyenlere geniş ürün yelpazesi ile alternatifler sunuyor. Erkek giyim üzerine hizmet verecek olan mağazada her mevsime uygun gömlek, pantolon, ayakkabı, Takım elbise, kravat, tişört gibi birçok modelin, kazak ve mont gibi son trendler raflardaki yerini aldı.

EN UYGUN FİYATLARLA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Kaliteli ürünleri müşterileriyle buluştururken en uygun fiyatlarla hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen işletme sahibi Sıddık Soğanlı, “Biz işin tezgahından yetiştik. Dolayısıyla en trend ürünler nelerdir, vatandaşlarımıza ve genç kardeşlerimize en uygun fiyatlarla nasıl sunarız diye her zaman düşünüp ona göre adımlar attık” dedi. Esenyurt’ta yeni bir ekol oluşturacaklarını da belirten Soğanlı vatandaşların kaliteli markaları internetten ya da başka şehirlerden satın almalarına gerek kalmayacağını sözlerine ekledi.

İLETİŞİM: 0532 768 38 03

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB Meclisi'nden 2 bin 500 yeni taksi için onayÖnceki Haber

İBB Meclisi'nden 2 bin 500 yeni taksi iç...

Başkan Özer, Kemik erimesi hastası olan Yiğit'e kucak açtıSonraki Haber

Başkan Özer, Kemik erimesi hastası olan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!