esss

Maxi Sepet 4. Şubesine Görkemli Açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’un çeşitli bölgelerinde hizmet veren Maxi Sepet Marketler zinciri 4. şubesi ile görkemli bir açılış yaparak halka kapılarını açtı.

Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde 1993 sokak. Ferah Rezidans'da Maxi Sepet’in 4. Şubesi muhteşem bir açılış programı ile hizmete açıldı.

BU MARKETTE HERŞEY VAR

İşletmeciliğini Kasım Aydemir’in yaptığı Maxi Sepet bulunduğu bölgedeki eksikliği giderecek. Bölgede yaşayanların ulaşım sorunu çekmeden kolaylıkla gidip geleceği bir marketin olmadığını fark eden genç girişimci Kasım Aydemir, tarafından açılan Maxi Sepet Market, edilen dualarla hizmete girdi. Maxi Sepet Marketler zincirinin ürün yelpazesinin çok olması ise gözlerden kaçmadı. İstenilen her şey uygun fiyatta vatandaşın hizmetine sunuluyor. Markette raf ürünlerine ek olarak taze sebze ve meyvelerin satıldığı manav bölümü de bulunuyor.

AYDEMİR, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ KENDİMİZE İLKE EDİNDİK

Maxi Sepet Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aydemir 4. mağazasını Esenyurt’ta kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “Maxi Sepet; perakendecilikte müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir. En iyi ürünü en ekonomik fiyata müşteriye sunmak için elinden geleni yapmakta, ürün güvenilirliğini sağlamak adına her türlü özeni göstermektedir. Yenilikçi ve sorumlu yaklaşımlarımız ile sürekli gelişmeyi sağlamak en büyük hedefimizdir. Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla bölgemizde lider ve ekonomik perakendeci olmak, her zaman müşteri beklentileri sonucunda en iyi hizmeti sunmak, müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak amacımızdır” diye konuştu.

MAXİ SEPET UCUZ VE KALİTELİ HİZMET VERMEYİ HEDEFLİYOR

Maxi Sepet Market Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nin en geniş ve en büyük marketi konumunda. Kasap, Manav, Bakliyat, Unlu Mamüller, Kuruyemiş, Şarküteri, Temizlik, Zücaciye reyonlarında 15000’den fazla ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan market Esenyurt’ta vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Maxi Sepet 4’ün açılış törenine, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve Dernek Başkanları yanı sıra çok sayıda vatandaş da katılım gösterdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Kaymakam Karagül’den Gece DenetimiÖnceki Haber

Kaymakam Karagül’den Gece Denetimi

Esenyurt’ta motosikletli sürücü iki otobüsün arasında kaldıSonraki Haber

Esenyurt’ta motosikletli sürücü iki otob...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!