esss

Muhtar Aydemir, Önceliğimiz Selahaddin Eyyübi Mahallesidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Aydemir, Önceliğimiz Selahaddin Eyyübi Mahallesidir
Selahaddin Eyyübi Mahallesi Muhtarı aynı zamanda muhtar adayı İlhan Aydemir, yaptığı açıklamada mahalle muhtarlarına itibar edilmesinin altını çizerken, boş konuşanlara da ders niteliğinde ifadeler kullandı.

İşte Muhtar Aydemir’in o paylaşımı

Merhaba kıymetli Selahaddin Eyyübi mahalle sakinlerimiz iki dönemdir verdiğiniz desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sağ olun var olun.

Mahallemizin sorun ve sıkıntılarını yakinen bilip birebir tespit edip çoğu sorunları bitirdik.  Esenyurt’un hiçbir Mahallesinde sorun yoktur diyemeyiz her mahallede  sorun var illaki ama çok şükür ki mahallemiz bilgili ve bilinçli  bir mahalledir bazıları Selahaddin Eyyübi mahallesi için öyle ucuz hamaset yapması  uzaktan atıp tutmak kolaydır. Siz siz olun itibar suikascilerini dikkate almayın.

Herkesin sorunlarını kendi sorunum bilip mahalledeki bütün vatandaşları eşit bir şekilde tutarak Her sorununa koşup ve şu an Esenyurt’ta bulunan 43 mahallenin içerisinde yer alan  Selahaddin Eyyübi mahallesi çoğu mahallelerden daha iyi durumda olduğunu size belirtmek isterim.

Dokuz senelik tecrübemle bütün birimler ile bire bir konuştuğumuz tanıştığımız herkesle irtibatlı bir şekilde bir telefonla yada bire bir görüşerek yapılması gereken ne varsa mahallemiz için yapıyorum. Mahallemizdeki sorunları kuşkusuz en yüksek sesle dile getirdim her platformda  kendi mahallemizin sorunlarını en önemli mercilere iletmişim.  Tekrar altını çizerek söylüyorum siz siz olun mahalle muhtarınıza itibar edin mahallemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi de buradan kamuoyuyla paylaşmak istiyorum dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Sanal Kumarcılara BaskınÖnceki Haber

Esenyurt'ta Sanal Kumarcılara Baskın

Bağımsız Belediye Başkan adayı Ömer Albayrak’tan iddialı açıklamaSonraki Haber

Bağımsız Belediye Başkan adayı Ömer Alba...

Haber Yorumları

  • Yusuf atmaca15-01-2024 00:15

    Vermiş olduğunuz röportaj ları okudum ve yerinde açıklama olduğunu düşünüyorum.Mahallenin sorunlarına temel çözüm arayışınıza zaman zaman şahit oldum. Eksikliklerin giderilmesi için birazdaha gayret göstermeniz gerekiyor. Mükemmeliyet lik yoktur bu yaşamın temeline aykırıdır…İyi bir mahalle anlayışınız ve ayrımcılık yapmadığınızın altını çizmek gerekiyor…Yeniden muğtar seçilmenizi umut ediyorum başarılar diliyorum iyi akşamlar…

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!