esss

Mustafa Şentop Esenyurt'ta hemşerileri ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Şentop Esenyurt'ta hemşerileri ile buluştu
AK Parti Esenyurt Belediye meclis üyesi adayı Engin Karaboz, Trakyalıları TBMM önceki dönem meclis başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü ile buluşturdu.

Engin Karaboz yaptığı konuşmasında, ‘’ Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerimiz Prof. Dr. Muştafa Şentop’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Meclis listesinde bizlere yer veren, değer veren İlçe Başkanımız Harun Özer ile Hamit Öncü’nün sonuna kadar arkasında durmaya söz veriyoruz’ açıklamasını yaptı.

Esenyrut Trakyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, AK Parti Esenyurt belediye meclis üyesi adayı Engin Karaboz, dernek merkezinde TBMM 29’ncu Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Esenyrut AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yühemşerileriyle bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer ve önceki dönem İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca’da katıldı.

KARABOZ; ‘HEMŞERİMİZ, HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren dernek başkanı ve meclisüyesi adayı Engin Karaboz yoğun katılımdan dolayı hemşerilerine teşekkür etti.

Karaboz,‘’Değerli hemşerimiz, hocamız Mustafa Şentop bugün aramızda ve bizleri onura etmiştir.Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Meclis listesinde bizlere yer veren, değer veren İlçe Başkanımız Harun Özer ile Hamit Öncü’nün sonuna kadar arkasında durmaya söz veriyoruz.

Bu nedenle yeniden Esenyurt’un AK Parti belediyeciliği ile buluşması için çaba gösteriyoruz. İlçe başkanımız Harun Özer ve belediye başkan adayımız Hamit Öncü Trakya halkına verdiği değeri listelerde bizleri değerlendirerek göstermiş oldu. Biz Trakyalılar, verilen bu değeri unutmaz, karşılığını her daim veririz. Tabi ki hemşerilerim içimizden biri olan aday Hamit Öncü başkanımı tercih edecektir. Bizim için vatan, bayrak, toprak her şeyden önemlidir’ dedi.

HAMİT ÖNCÜ; ‘ESENYURT’UN CİDDİ PROBLEMLERİ VAR’

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kıraç’ta yaptıklarımız ortada inşallah Esenyurt ’ta da önemli projeler kazandıracağız. Esenyurt’un ciddi problemleri var. Kentsel dönüşüm, trafik, sosyal sorunlar, sağlık ve kreş bunlardan sadece bazıları. Bu sorunları içinizden biri olarak göreve geldiğimizde kısa sürede ortadan kaldırmak için önemli projeler hazırladık. Araştırma Hastanesi projemiz 2024 yılı Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındı. Yanına hemen Yanık Tedavi Merkezi yapacağız. Adliye Binası da yine hükümetimiz tarafından yatırım programına alındı. Otoparklara ihtiyacımız var, kreşlere ihtiyacımız var kısa sürede bunlarda hayata geçecek.Esenyurt ‘ta raylı sistem geliyor. İBB adayımız, Murat Kurum başkanımız seçildiğinde Mahmutbey’den gelen Metro hattı Esenyurt’un içerisine gelecek. Sonra ilavesi de eklendi buradan da Avcılar’a uzatıldı. 1994 yılında Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda 3 sorundan bahsediliyordu. Bunlar devasa çöp dağları, hava kirliliği ve çukurlu yollar konuşuluyordu. Bunlar ortadan kaldırdık. Şimdi Esenyurt için devasa projeler hazırladık. Size söz kısa sürede bu sorunları ortadan kaldıracağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

MUSTAFA ŞENTOP; ‘BUNLAR İKİ KOYUNU GÜDEMEZLER’

İstanbul’un ve Esenyurt’un beceriksiz yapılar ve belediye başkanları tarafından yönetildiğini belirten TBMM 29’ncu Dönem başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop; ‘’ 31 Mart’ta yerel seçimlere gidiyoruz. Yerel seçimlerde mahallemizin, sokaklarımızın problemlerine yönelik yapılacak faaliyetleri aslında oylayacağız. Genel seçimde yenilenler, bugünde hiç vazgeçmeyerek siyasi ve ideolojik mesajlar vermeye devam ediyor. Yâda etnik siyasi tavırlarda bulunuyor. Esenyurt ‘ta üstü örtülmeye çalışılan, gizlice faaliyet gösteren bir takım ilişkileri saklayan bir ittifak var. CHP burada paravan bir parti olarak kullanılıyor. DEM parti ve onun izin verdiği adayla, meclis listesi ile seçime giriyor. Genel seçimden sonra ne oldu? Millet ittifakı bileşenleri darmadağın oldu. Hepsi bir biri aleyhinde atıp tutuyor. Milletvekilleri ve oy verenler ‘İyi ki biz kazanmamışız’ açıklamaları yapıyor. Neden, çünkü daha kendilerini yönetmekten acizler. Bunlar mı ülkeyi yönetecekler? Bunlar mı Türkiye’de 57 ilden büyük Esenyut’u yönetecekler. Bunlar ikikoyunu bile güdemezler. İstanbul’u ve Esenyurt’u idare etmek kim’’ diyerek İstanbul’un ve Esenyurt’un yeniden hizmet için AK Partili belediye başkanları tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Necmi Kadıoğlu'ndan destek çağrısıÖnceki Haber

Necmi Kadıoğlu'ndan destek çağrısı

Muharre Yıldız, ‘’ Tavuk ble su içer Allah’a bakar’’Sonraki Haber

Muharre Yıldız, ‘’ Tavuk ble su içer All...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!