esss

Renkler Dayanışması Derneği’nden muhteşem piknik şöleni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Renkler Dayanışması Derneği’nden muhteşem piknik şöleni
Renkler Dayanışması Derneği’nin 2’incisini organize ettikleri piknik şöleninde katılım sağlayan dernek yönetimi ve misafirler gün boyunca eğlenceye doydu.

Renkler Dayanışması Derneği’nin geleneksel hale getirdiği piknik etkinliği Çatalca İnceğiz alanında gerçekleştirildi. Çam ormanları içerisinde temiz ve bol oksijenli havanın yanı sıra doğayla iç içe olunan bir ortamda 2’ncisi düzenlenen piknik gününe Esenyurtlular yoğun ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde piknik alanına giden misafirler kahvaltı ile başlayan oyunlarla devam eden şölende mangallar ve barbeküler yakıldı. Ödüllerlerin verildiği piknikte aynı zamanda halaylar çekildi. Yapılan programda palyonçolar getirilerek çocuklarda unutulmadı. Tam anlamıyla bütün renklerin bir arada olduğu mükemmel bir şölene dönüştü.

Aydemir; Toplum yararına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz

Renkler Dayanışması Derneği Başkanı Murat Aydemir’de kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: " Göreve geldiğimiz günden beri hep Esenyurt’ta yaşayan farklı kültürlerde ve renklerde insanları bir araya getirip sosyal ve dayanışma içinde projeler yaptık. Toplum yararına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız bu kötü gidişatı durduracağız birliğimiz daim olsun. Başta bize emeği geçen Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt olmak üzere destek veren katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi."

Piknik şölenine; Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Veysel Bal, Ufuk Özdemir,  Meclis üyeleri Okan Çiftçi, Muharrem Daş, Hüseyin Çam, Rıza Gültekin,  CHP Esenyurt ilçe Başkanvekili Harun Şerefoğlu,  Esenyurt Deva Partisi Kurucu ilçe Başkanı Halis Kahriman, Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Serafettin Oztürk, Ardahan Kültürevi Genel Sekreteri Ayhan Aydemir, Ardahan Kültürevi Başkan Yardımcısı Gürhan Şimşek, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Yağcı, Engin Düz, Saim Korkmaz,  Esenyurt Belediyesi ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu, Derman Çarşı sorumlusu Yosma Yılmaz,  Halkla İlişkiler Müdürü Emre Ada Saler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta feci ölüm: 4 yaşındaki çocuk 5. kattan düştüÖnceki Haber

Esenyurt’ta feci ölüm: 4 yaşındaki çocuk...

Ardahan Konfederasyonundan Türkiye’de bir ilk: Hemşeri Mekan ProjesiSonraki Haber

Ardahan Konfederasyonundan Türkiye’de bi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!