esss

Renklerin Dayanışması Derneği Gençlik Merkezi açılışını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Renklerin Dayanışması Derneği, görkemli bir açılışla geçlik evini hizmete soktu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşen ve Esenyurt’un Öğrenci & Gençlerine aktif çalışma ve geliştirme alanı sağlamayı hedefleyen Renkler Dayanışması Derneği’nin açılışına katılım yoğun oldu.

Gençlik evinin açılışına, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Başkanları yöneticileri, Muhtarlar, STK Başkanları ve yöneticileri,  Basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

AYDEMİR, GENÇLRİN VE İLÇEMİZİN HAYRINA OLAN PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Murat Aydemir,  öncelikle açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.  Biz yönetim olarak derneği devraldığımızda tek hedefimiz ilçemiz de yaşayan gençlere yönelik projeler ve çeşitli aktiviteler yapmak oldu.  Önemli günlerde etkinlikler düzenledik, örneğin engelliler gününde özel kardeşlerimizi İstanbul Akvaryuma götürdük, yine dernek yönetimi olarak Esenyurtlu komşularımızla piknik programı yaptık böyle birçok örneklerimiz ve etkinliklerimiz oldu olmaya da devam edecek. Öte yandan gençlerimiz ve ilçemizin ayrına olan projelere imza atağız. Bugün burada Gençlik merkezimizin açılışının yapmanın Mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizim ve gençlerimizin bu mutlu gününde yanında bulunan başta Esenyurt Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz dedi.

BAŞKAN BOZKURT BAŞARILAR DİLEDİ

Programa katılan Belediye Başkanı Bozkurt ise kısa bir konuşma yaparak, Renkler Dayanışması Derneği Gençlik Evi açılışına katılarak gençlerle birlikte derneğin yeni merkezinin kurdelesini kestik. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, Dernek Başkanı Murat Aydemir’e ve tüm dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AYDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik evinin açılışına katılan, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ta, Başkan Yardımcısı Orhan Yıldız’a,  Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Sahin'e,  İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’a ve yönetim Kurulu’na, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzğun ve yönetim Kurulu’na, Ardahan Kültürevi Başkanvekili Gürhan Şimşek’e, Göle Dernekler Federasyon Başkanı Eren Küpeli’ye,  Siyasi Parti Başkanlarına ve yönetim Kurulu’na, Meclis yelerine, Belediye birim Müdürleri'ne,STK Başkanları ve yöneticileri,  Basın mensupları,  Çiçek ve çelenk gönderen dostlarımıza teşekkür ediyoruz..

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisseli tapuda bu şart ortadan kalktı! Ortak tapusu olan herkesi ilgilendiriyorÖnceki Haber

Hisseli tapuda bu şart ortadan kalktı! O...

Esenyurt’ta şiddetli yağış taşkınlara yol açtıSonraki Haber

Esenyurt’ta şiddetli yağış taşkınlara yo...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!