esss

Şampiyonlardan Başkan Bozkurt’ta ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonlardan Başkan Bozkurt’ta ziyaret
Ankara’da düzenlenen Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’ndan derecelerle dönen Esenyurt Belediyesi’nin başarılı sporcuları, madalyalarıyla birlikte Başkan Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti.

Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği sporcular, şampiyonluklar elde etmeye devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı salonlarda uzman eğitmenler tarafından yetiştirilen sporcular, Mertcan Hopaç, Yunus Baran Genç, Botan Cengiz Kömür, Okan Acar ve Serpil Deniz Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda birinci olarak Esenyurt’a büyük gurur yaşattı. Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği Gökdeniz İvgen, Burhan Kalem, İdris Bodur, Mertkan Ulucutsoy yarıştıkları müsabakalarda Balkan ikincisi olurken, Mert Faruk Karakoç, Velat Canata ise üçüncü oldu.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu, Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası Yıldızlar- Gençler ve Büyükler müsabakası 26 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Ankara Anadolu Hotels Esenboğa Thermal kapalı spor salonunda yapıldı. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Sanda ve Taolu branşlarında yapılan müsabakalarda Türkiye’nin yanı sıra 18 ülkeden binin üzerinde sporcu yarıştı. Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği sporcular, 14-21 yaş gençler kategorisinde kıyasıya mücadele ederek ilçeye şampiyonluklarla döndü.

AMACIMIZ DAHA ÇOK İNSANA DOKUNMAK

Ankara’da yapılan şampiyona sonrası Esenyurt’a dönen şampiyonlar, Esenyurt Belediyesi bünyesinde antrenörlük yapan Milli Takım hocaları Mertcan Kulu, Hüseyin Yıldız, Özkan Zalimer ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u belediye binasında ziyaret etti. Başkan Bozkurt şampiyonları tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak, “Bizim amacımız daha çok insana dokunmak. Gençlerin elinden tutarak onları sporcu olarak yetiştirmek” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü'nde korkunç olay! Kocasını öldürüp teslim olduÖnceki Haber

Beylikdüzü'nde korkunç olay! Kocasını öl...

Esenyurt’ta asansörde faciadan dönüldüSonraki Haber

Esenyurt’ta asansörde faciadan dönüldü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!