esss

Sanatsever ‘Milletin Vekili olmak için adayım’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanatsever ‘Milletin Vekili olmak için adayım’
14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Genel seçimler için bölgemizden de aday adayı müracaatları yapılmaya başlandı. Adaylık başvurusu yapanların içerisinde en genç isimler arasında yer alan İşadamı aynı zamanda MHP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Sanatsever de oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. bölgeden Milletvekilliği için başvuruda bulunan Sanatsever gençlere yönelik projeler ve çalışmaları meclise taşımak için aday olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek müsaadesini alan Sanatsever akabinde MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar eşliğinde İl Başkanı Sertel Selim ile istişare yaptı. Kısa süre önce ilçe başkanı olan MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar’ın ekibine dâhil olan Sanatsever başvurusunu da ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

Dosyasını bizzat ilçe başkanına teslim eden Sanatsever’in heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Başkan Yazar, ‘Siyasette gençlerin önünü her zaman açan siyasi bir kültürden geliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Yazar, ‘Siyasette gençlerin önünü açacağız’

Seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Metin Yazar, ‘Partimiz seçim sürecine en iyi şekilde hazırlanıyor. Esenyurt İlçe teşkilatımıza müracaatlar devam ediyor. Bu müracaat eden arkadaşlarımız Esenyurt’a en iyi şekilde hizmet etmek adına sıralamada yer alacaklardır. Bugün Erkan Sanatsever kardeşimizinde müracaatı bizleri çok sevindirdi. 3 yönetici arkadaşımız Milletvekilliği için müracaat etti. Aynı zamanda geçmiş dönem yönetici 2 arkadaşımızda başvuruda bulundu. Toplamda 5 tane yönetici arkadaşımız başvuruda bulundu. Bu durum bizleri çok sevindirdi. Esenyurt’un Milletvekilliği olabilecek durumda Milliyetçi Hareket Partisinde görev alabilecek arkadaşlarımızın olması bizleri memnun etti. Bu arkadaşlarımızla kısa sürede de iyi uyum içerisinde olduk ve çalışmalarımızı da ortaya koyduk.’ Dedi.

‘Meclise Esenyurt’lu bir vekil göndermek için çalışacağız’

Yaklaşan genel seçimlerde listede ve seçilebilecek bir yerde Esenyurt’lu bir ismin yer alması için çalışacaklarının altını çizen Başkan Yazar, ‘Esenyurt Türkiye’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen kendisini tanıtabilecek TBMM kendisini anlatabilecek bir milletvekilini çıkartamamıştır. Bundan sonra ki süreçte bizimde gönlümüzden geçen bir arkadaşımızın mecliste yer almasıdır. Bu konuda Genel Merkezimiz ve diğer siyasi partilerin Genel Merkezlerinin de bir çalışma yapacaklarına inanıyorum. Çünkü 5 Büyükşehir’den büyük, nüfusu yoğun bir ilçeden bahsediyoruz. Esenyurt özellikle de bizim partimiz için önem teşkil ediyor. Dolayısıyla burada yaşayan insanlarımızda kendi dertlerini anlatabilecek bir aracı bulmak istiyorlar. Bizim Milletvekillerimiz Sayın Arzu Erdem, Hayati Arkaz, İsmail Faruk Aksu bunlar da bölgemizde bu yönde çalışmalar yapıyorlar. Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza ve özellikle de İl Başkanlığımıza ileterek süreci sıkı bir şekilde takip edeceğiz.’ Dedi.

Sanatsever, ‘Devletimize ve Milletimize hizmet etmek için adayım’

28. Dönem Milletvekilliği için müracaata bulunan Erkan Sanatsever ise; Milliyetçi Hareket Partisine uzun yıllardır emek verdiğine vurgu yaptı. Sanatsever, ‘ Biz Bulgaristan göçmeni bir aileyiz. Teşkilatımızla başlayan gönül bağım bugün Milletvekilliği adaylığım ile benim için son derece heyecan ve gurur verici bir süreçtir. Partimin tüm kademelerinde görev yapan arkadaşlarımla özverili bir şekilde çalışarak inşallah hayırlı bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Amacımız, Devletimize ve milletimize hizmet etmek olacaktır. Milletin vekili olmakta bunu gerektirir. Bölgemiz kanaat önderleri ve sivil toplum kurumlarının her zaman yanında olduk. Bundan sonrada bu desteğimiz devam edecektir. Girmiş olduğumuz bu kutlu yolda bölge insanımızın da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum.’ Dedi.

‘Çalışmalarımızı hazırladık’

Erkan Sanatsever bölgeyi çok iyi bildiğinin altını çizerek, ‘ Çocukluğum ve gençliğim burada geçti. Nasıl geliştiğine nasıl büyüdüğüne birebir şahit oldum. Elbette ki sorunları sıkıntıları da bizzati biliyorum. Halkımızın beklentilerini iyi analiz ettiğimizi de düşünüyorum. Bu konuda yoğun bir çalışma programı hazırladık. Mecliste öncelikle Esenyurt’un ve İstanbulluların kanayan yaralarına merhem olmak için çaba sarfedeceğiz. Genç bir Milletvekili adayı olarak, güçlü bir genç nüfusa sahip olan Ülkemizde partimizin dinamik kadrolarıyla birlikte Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yle önderliğinde yeni projelerimizi ortaya koyacağız.’dedi.

ERKAN SANATSEVER KİMDİR?

Ailesi 1978’de Bulgaristan’dan İstanbul’a göç edip 1983’de Esenyurt’a yerleşmişlerdir.
Bu tarihten itibaren yaşantısını Esenyurt’ta geçirmiş olup 2006 Yılında  evlenmiştir. Ticaret hayatına 2014’de atılmış. Türkiye’de ilaçlama sektöründe atılım yaparak 81 il’de Ulusal ve kurumsal markalara kesintisiz ve sınırsız iletişim kurarak hizmet sağlamıştır. Ve halen daha ticari hayatını sürdürmektedir.
Erkan Sanatsever; 2014 Yılında Halk Sağlığı ve Çevre Sağlığına verdiği önem için halk sağlığı alanında hizmet markasını kurmuştur. Ardından 2022 son çeyreğinde gıda sektörü fast food döner sektörü, 2023 ilk çeyreğinde tekstil sektörüne girerek SANATSEVER Group oluşumunu oluşturmuştur. 

Pandemi döneminde Covid19 ile mücadele programların öncülerinden olan Erkan Sanatsever Pandemi de Halk Sağlığının önemini Türkiye’de çeşitli sektörlerde seminerler vererek destek olmuştur. Bu konuda birçok araştırma şirketinden ödüller almıştır.  

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Emniyeti'nden Esenyurt Belediyesi'nin haczedilen ambulansıyla ilgili açıklamaÖnceki Haber

İstanbul Emniyeti'nden Esenyurt Belediye...

Vertice Tekstil’ten görkemli açılışSonraki Haber

Vertice Tekstil’ten görkemli açılış

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!