esss

Süper Lig’de son haftaları Flashscore farkı ile takip edin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süper Lig’de son haftaları Flashscore farkı ile takip edin!
Spor Toto Süper Lig’de son haftalara girilirken, alınan sürpriz sonuçlar ile şampiyonluk yarışı birdenbire kızıştı. Beşiktaş’ın gerilerden gelerek yarışa ortak olmasını, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ardı ardına aldığı sürpriz sonuçlarıdüşününce, kalan maçların da büyük sürprizlere gebe olduğunu tahmin etmek zor değil.

Bir yandan kendi takımının maçlarını takip ederken bir yandan da rakiplerinin maçlarından gözlerini ayıramayan taraftarların yardımına ise canlı skor ve maç sonucu uygulamaları koşuyor. Özellikle de naklen yayın ücretlerinin cep yaktığı günümüzde ücretsiz olarak hizmet veren bu site ve uygulamalardan maçlar hakkındaki her türlü ayrıntıyı takip etmek mümkün.

Türkiye’de canlı skor dendiğinde akla gelen ilk sitelerden birisi olan ve 2006 yılından bu yana (o zamanlar bilinen adıyla CanlıSkor.com) Türkiye’de hizmet veren Flashscore, her geçen gün daha da zenginleştirdiği özellikleri ile Süper Lig maçlarını takip etmek için en iyi mecralardan birisi olarak ön plana çıkıyor.

Flashscore tarafından sunulan yeni özelliklerden birisi olan oyuncu reytingleriile oyuncuların maç içerisinde nasıl bir performans gösterdiğini tek bakışta görebilirsiniz:

Oyuncuların reytingleri, Flashscore veri ekibi tarafından oyuncuların topla buluşması, oyunda kaldıkları süre, çektikleri şut, gördükleri kartlar gibi birçok faktöre göre hesaplanıyor. Şu anda sadece web sitesinde bulunan oyuncu reytinglerinin kısa süre içerisinde uygulamalarda da sunulması bekleniyor.

Oyuncu reytinglerinin yanı sıra, tüm maçlardan canlı istatistikler, devam eden maçların skorlarının puan durumuna yapacağı etkiyi kolayca görmenize yardımcı olacak canlı puan durumu, canlı yayınla aynı anda güncellenen Süper Lig canlı skor akışı, oyuncu istatistikleri ve önemli tüm maçların canlı anlatımı ile Flashscore, Süper Lig 2022-2023 sezonunun kalan maçlarında ve yeni sezonda en büyük yardımcınız ve bir numaralı başvuru kaynağınız olacak.

Futbolun yanı sıra 30’dan fazla spor dalında en güncel bilgilere ulaşabileceğiniz Flashscore web sitesinin yanı sıra, kullanım kolaylığı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Flashscore uygulamasınıAndroid, iOS ve Huawei telefonlarda kullanabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimleri sonuçlarıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli...

Esenyurt'ta eve giren hırsızlar 60 bin TL'lik ziynet eşyası çaldıSonraki Haber

Esenyurt'ta eve giren hırsızlar 60 bin T...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!