esss

Susuz Ailesi'nden rüya gibi düğün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Susuz Ailesi'nden rüya gibi düğün
Esenyurt AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Esenyurt Kızılay Şube vekili Sıraç Suzuz’un kardeşi Avukat Turan Susuz hayatını Nihal Güneş ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Susuz ve Güneş ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Avcılar’da bulunan Mira Palas Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde genç çifti bir birinden önemli isimler yalnız bırakmayarak Susuz ve Güneş ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU ŞAHİTLİK YAPTI

Genç çiftin nikah şahitliklerini, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti 3. Bölge milletvekili Şamil Ayrım, Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, AK Parti İstanbul il yönetim kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun, Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanı Mustafa Günaydın, MHP Esenyurt ilçe başkanı Halil Kaval, iş insanı Seyithan İzsiz, Beylikdüzü ilçesi kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı, Dr. İlhami Fındıkçı ve Esenyurt AK Parti kadın kolları başkanı Harika Yıldırım Öztürk ve Cansu Buğlem birlikte yaptı.

GÜRCAN, İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin ardından gelin Nihal Güneş’e milletvekili Şamil Ayrım’la birlikte evlilik cüzdanını teslim eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Turan ve Nihal önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Susuz ve Güneş ailelerini tebrik etti.

AYRIM, ‘HANIMIN DEDİĞİNİ YAPACAKSIN’

Susuz ve Güneş ailesinin nikah şahitlerinden biri olan AK Parti 3. Bölge milletvekili Şamil Ayrım evlilik cüzdanını geline teslim ederken nasihatlerde bulunmayı ihmal etmedi. Ayrım, damada dönerek, “Turan, evliliğin sırrını öğrendin mi?” diye sordu. Damadın ‘evet’ şeklinde başını sallayarak yanıt vermesi üzerine, “Öğrenmiş. İtaat et, rahat et” diyen Ayrım’ın sözleri, davetlileri güldürdü.

Düğün töreninde konuşan AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Katılımcılar arasındaAK Parti İstanbul il yönetim kurulu üyesi Akın Bayram, DEVA Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman, Kızılay Başkanı Aytekin Çolak, meclis üyeleri Gazanfer Karakaş, Cemalettin Solmaz, Aytaç Özer, Hamdullah Arvas, Harun Oruç, Coşkun Sağ, Tarık Erdem, Hüseyin Kaya, iş insanları Gürbüz Süleymanoğlu, Mehmet Kızıloğlu, Murat Özden, Cüneyt Keskeç, Bayram Buğdaycı, Cihan Aydın, Sezgin Kadıoğlu, Aşkın Demirel, Onur Şimşir, Engin Düz, Mehmet Cin, Alican Gökçe, Yusuf Öztoprak, Yavuz Aras, Vugar Cafer, Ercan Karabayır ve Av. Turan Yıldırım gibi isimlerde yer alarak Susuz ve Güneş ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

Düğün davetine ayrıca Esenyurt Belediyesi yöneticileri, birim müdürleri, AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri, gençlik kolları yöneticileri ve kadın kolları yöneticileri, mahalle muhtarları, STK başkanları, hemşeri dernekleri başkanları, spor kulübü yöneticileri, gazeteciler ve çok sayıda isimde katılarak genç çiftin mutluluklarına şahitlik yaptılar.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan’da kayak severler bir araya geldiÖnceki Haber

Ardahan’da kayak severler bir araya geld...

Amin Gayrimenkul Esenyurt’ta Hizmete açıldıSonraki Haber

Amin Gayrimenkul Esenyurt’ta Hizmete açı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!