esss

Tarihi Çobanoğlu Et Döner Yeni Konsepti ile Hizmete Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşletmeciliğini Mehmet Şen’in yaptığı ‘Tarihi Çobanoğlu Et Döner Salonu’ seçkin davetlilerin katılımı ile hizmete girdi. Leziz İskender’i ve Döneri ile dikkatleri çeken mekanın açılışı büyük ilgi gördü.

Esenyurt Merkezinde açılan Çobanoğlu Et Dönerin açılışına EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri Gazanfer Karakaş, Togay Çoban, Hamit Öncü, Aytaç Özer, Tarık Erdem, Fatih Taşdemir, Hakan Aydemir, Okan Çiftçi, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Zeynel Abidin Yener, İş adamları Seyithan İzsiz, Mithat Rençber, Çetin Çapan ve Oruç Kamberoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, EsenyurtGiresum Kültür Evi Başkanı Abdurrahman Ada, Esnaf Derneği Başkanı Gürsel Doğan, Kars Dernek Başkanı Ender Aslan, TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, Bağlarçeşme Mahalle Muhtarı Ali Deli, Köşk Cafe ve Restaurant İşletmecisi Onur Şimşir, basın mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Özellikle yeni dekoru ve mimari yapısı ile dikkat çeken Tarihi Çobanoğlu Et Döner Salonu’nda İskender ve dönerin tadı açılışa katılanları adeta mest etti.

BOZKURT DÖNERİN BAŞINA GEÇTİ

Açılışa katılan önemli isimlerden biride Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tu. Esenyurt’un bu güzel mekanlarla kalitesinin arttığını ifade eden Bozkurt, Tarihi Çobanoğlu Et Döner Salonu’nun bölgede tercih edilecek mekanlardan biri olacağının altını çizdi. Dönerin ve İskender’in tadına bakan Bozkurt işletmeci Mehmet Şen’i yatırımından dolayı tebrik etti. Daha sonra Döner’in başına geçen ve döner kesmeye başlayan Bozkurt, hijyene ve kaliteye dikkat çeken işletmecilere geçer not verdi. Bozkurt ayrıca personelin ricasını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirerek bol kazançlar diledi.

Şen ‘’Amacımız Esenyurt’ta Değer Katmak’’

Açılışa katılan tüm dostlarına teşekkür eden işletme sahibi Memet Şen yaptığı açıklamada, ‘Uzun yıllardır Gıda sektöründe hizmet vermekteyiz. İnsanların ferah bir ortamda lezzetle buluşmaları için güzel bir mekan hazırladık. Artık insanlarının misafirlerini ağırlayacakları, lezzetle tanışacakları, dinlenerek güzel bir muhabbet ortamında karınlarını doyuracakları bir mekânları var. Temel ilkelerinin Değer, lezzet ve hijyenik olduğuna değinen Şen, EsenyurtluHemşehrilerimiz aileleri, konukları ile birlikte döner ve İskender Kebabı yemek istiyorlarsa buyursunlar bizim eşsiz lezzetimizle tanışsınlar’ dedi.

KİM NE DEDİ

Açılış kurdelesini hep birlikte kesen bir birinden değerli isimler Tarihi Çobanoğlu Et Döner hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı.

Çetin Çapan: Mehmet bey benim çok eski dostumdur. Yılların esnafıdır. Ben uğurlu geliyorum açılışı yaptığım yerlere. Nereyi açsam şubeleri çoğalıyor. İnşallah bu mekana da uğurlu geleceğimi düşünüyorum bol kazançlar diliyorum.’

Seyithan İzsiz: Rabbim bereketli ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Çok güzel bir lokasyonda iyi bir noktada açılmış bir mekan. İnşallah mahalle halkı tercihini bu mekandanyana kullanacaktır.

Hakan Aydemir: MekanEsenyurt’a yakışan bir mekan olmuş. Bundan sonra inşallah leziz İskender’in ve Dönerin tadına burada bakacağız.

Gazanfer Karakaş: Rabbim hayırlı işler nasip etsin. Sürekli açılışlar yapıyoruz. Demek ki Esenyurt’a güzel şeyler yapmışız ki bu açılışlarda yer alıyoruz ve birlikte oluyoruz. İnşallah Rabbim farklı farklı şubeler açmayı nasip eder.

Togay Çoban:Esenyurt’un merkezinde böyle bir yerin açılması sevindirici. Esenyurtgerçekten son zamanda gelişen bir yer. Geliştikçe değişik meslek gruplarından iş alanlarının açıldığını görüyoruz. Sevgili Mehmet abimize bu yeni mekanında bol kazançlar diliyorum.

Hamit Öncü:Esenyurt’a yakışan bir döner salonu olmuş. Esenyurt’ta kaliteli et döner salonlarının açılması lazım. Bunların en iyilerinden biri olmuş Çobanoğlu Et Döner Salonu. İnşallah bundan sonra bu işletmenin devamı gelir.

Ali Deli:Mahalle muhtarı olarak böyle bir mekanın mahallemde hizmete girmesi beni oldukça sevindirdi. Esenyurt’un en prestijli mahallesinde prestijli işletmeler açılıyor. Mehmet beyi kutluyorum ve bol kazançlar diliyorum.

Gürsel Doğan:Esenyurt Esnaf Derneği olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Mehmet beyle uzun bir geçmişe dayanan dostluğumuz var. Gerçekten ilçeye yakışan bir Et Döner Salonu açmış. Rabbim bereketli kazançlar nasip etsin.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta intikam cinayetiÖnceki Haber

Esenyurt’ta intikam cinayeti

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü DeğiştiSonraki Haber

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Değişti

Haber Yorumları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!