esss

Televizyonu satmak isterken dolandırıldı! Streçleyip çaldılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Televizyonu satmak isterken dolandırıldı! Streçleyip çaldılar!
Esenyurt'ta ikinci el alışveriş sitesinde bir televizyon satmak isteyen Kürşat Kılıç, kaş ile göz arasında dolandırıldı. Televizyonu alacağını söyleyen hırsız, parayı Kürşat Kılıç'ın hesabına attığını söyleyen şüpheliler, streçledikleri televizyon ile kaçtı.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde iddiaya göre, evdeki televizyonunu satmak isteyen Kürşat Kılıç, ikinci el alış-satış sitesine ilan verdi.

TELEVİZYONU ALMAK İÇİN ADRES SORDU

Bir süre sonra Kürşat Kılıç’ı arayan kimliği belirsiz şahıs, televizyonu satın almak istediğini söyleyerek ev adresini sordu. Şüpheli, gün içinde arkadaşı ile birlikte sokağa geldiğinde dairede olan Kürşat Kılıç’ın eşi Pınar Kılıç, adama televizyonu göstererek ücreti istedi.

"ÜZERİMDE NAKİT YOK" YALANI

Üzerinde nakit olmadığını söyleyen şahıs, o sırada işte olan Kürşat Kılıç’ı arayarak IBAN numarasını göndermesini istedi. Kılıç’a parayı gönderdiğini söyleyip geçersiz bir dekont yollayan şüpheli, televizyonu streçleyip alarak binadan ayrıldı.

TELEVİZYONU STREÇE SARIP GÖTÜRDÜ!

Kamyonete televizyon ile birlikte binerek uzaklaşan şahıs ve sürücü kayıplara karıştı. Gelen dekont mesajının silindiğini gören Kürşat Kılıç, hesabına paranın yatmadığını fark edince eşini arayarak şahsın gidip gitmediğini sordu. Şahsın televizyon ile birlikte ayrıldığını duyan Kürşat Kılıç, dolandırıldığını anladı. Şahsı defalarca arasa da ulaşamayan Kılıç, durumu polis ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu. Şahsın televizyonu alarak kamyonetle kayıplara karıştığı o anlar ise çevredeki binaların güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.

"PARAYI GÖNDERİİR GİBİ YAPIP KAÇMIŞLAR"

Konu ile ilgili konuşan mahalleli Çoşkun Tuzlalı, “Olay saat öğle 14.00 sıralarında oldu. Komşumuz televizyonunu bir uygulama yoluyla satışa verdi. Gelen kişiler televizyonu almak için aramışlar. Televizyonu aldıktan sonra IBAN numarası istemişler. Parayı gönderir gibi yapıp atmamışlar ve kaçıp gitmişler. Televizyonu da streçlemişti ve arabasına koyup gitti. Komşumuz da para hesaba gelmeyince dolandırıldığını anladı. Durumu polise haber verdi” dedi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni DüzenlediÖnceki Haber

Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni Düzenl...

Kaldırımda giden TIR sürücüsüne 10 bin 785 lira para cezasıSonraki Haber

Kaldırımda giden TIR sürücüsüne 10 bin 7...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!