esss

Ünal Kırmızıtaş, bağımsız meclis üyesi adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Kırmızıtaş, bağımsız meclis üyesi adayı oldu
31 Mart yerel seçimlerinde partiler belediye başkan adaylarının ve meclis listelerini belirlediler. Esenyurt’ta uzun yıllardır Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan ve 32 yıldır bu ilçede yaşayan İş İnsanı Ünal Kırmızıtaş bağımsız meclis üyesi adayı olarak başvurusunu gerçekleştirdi.

32 YILDIR ESENYURT’TA YAŞIYORUM

Gazetemizi ziyaret eden Kırmızıtaş neden meclis üyesi adayı olduğunu ise; şöyle açıkladı. ’32 yıldır Esenyurt’ta yaşıyorum. İlçemizin sorunlarını günlük yaşamda, hayatın her alanında bende sizler gibi yaşamaktayım. İlçemizin sorunlarını ilçemizin yönetildiği ilçe meclisine taşımak aynı zamanda çözüm önerileri sunmak amacı ile bağımsız aday oldum. Bildiğiniz gibi Esenyurt 1milyonu aşan bir nüfusa sahiptir. Böyle yoğun bir nüfusun olması sorunları elbette beraberinde getirecektir. Bu sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi ve projelerimizi hazırladık. Esenyurt’ta yaşayan ve Esenyurt’lu bir birey olarak bildiğime inanıyorum. 

ESENYURT’UN SORUNLARINI ONLARLA BERABER ÇÖZECEĞİZ

Neden bir siyasi parti değil’de bağımsız aday oldunuz?

Özellikle 2024 yerel seçimlerinde siyasi arenada cereyan eden ve infilak yaratacak şekildeki karışıklıklar toplumumuzun ve insanlarımızın siyasete karşı güvensizlik yarattığı ortada iken, bende güvensiz bir siyasi ortamdan ve polemiklerden uzak Esenyurt’un bir evladı olarak ilçemize çok daha fazla faydalı olacağıma inandığım için bağımsız aday oldum. Seçim çalışmalarımıza başladığımız günden bu yana vatandaşlarımızın ilgisi ve alakası bize çok doğru bir karar aldığımızı da bu sayede gösterdi. Onların taleplerini ve sorunlarını dinliyoruz. Elbette ki çözümleri de yine onlarla beraber bulacağız. 

SARI OY PUSULASINDA İSMİMİZ YER ALACAK

Esenyurt’lular oy kullanırken size nasıl oy verecekler?

Seçmenlerimize verilecek olan oy pusulasında İstanbul Büyükşehir olduğu için, seçmenimize 4 pusula teslim edilecektir. Beyaz olan pusula (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları) içindir. Turuncu olan oy pusulası ise; Büyükşehir Meclis Üyeleri içindir. Turkuaz olan oy pusulası ise; Belediye Başkan Adaylarının oy pusulasıdır. Sarı renkli olan oy pusulası ise; ilçe belediye meclis üyeleri için verilen oy pusulasıdır. Bu pusulanın sol tarafı siyasi partilerin isimleri ve logoları yer alıyor. Hemen onların yanında ise bağımsız adayların isim ve soy isimleri yer alacaktır. Bizim ismimizde burada yer alacaktır. Seçmenlerimiz ve Esenyurt’lu hemşerilerimizin de bize bu şekilde oy verebileceklerdir.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tokatlılardan Hamit Öncüye tam destekÖnceki Haber

Tokatlılardan Hamit Öncüye tam destek

Başkan Bozkurt: Aslolan arkada husumet bırakmadan bu süreci tamamlamaktırSonraki Haber

Başkan Bozkurt: Aslolan arkada husumet b...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!