esss

Üniversitelilere İlk Ders Belediye Başkanından

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversitelilere İlk Ders Belediye Başkanından
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2016-2017 akademik yılının açılışı gerçekleştirildi. Akademik yılın ilk dersinde Esenyurt Belediye Başkanı ve Üniversitenin Kurucu Vakıf Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrencilere 15 Temmuz'u ve ilçede bugüne kadar gerçekleşen dönüşümü anlattı.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, 2016- 2017 akademik yılı açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Akademik yılın ilk dersinde Esenyurt Belediye Başkanı ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Kurucu Vakıf Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrencilere ilçeyi ve ilçede bugüne kadar gerçekleşen dönüşümü anlattı. Başkan Kadıoğlu tarafından üniversite öğrencilerine “Bir kentin doğuşu dünden bugüne Esenyurt” konu başlıklı ilk ders verildi. Kadıoğlu ilçenin geçmişteki görüntüleri ve eksikleri ile bugün yapılan hizmetleri sinevizyon eşliğinde rakamsal veriler ile anlattı.

Programın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Cuma Bayat gerçekleştirdi. Akademik yılın ilk dersinde üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere Başkan Necmi Kadıoğlu tarafından Esenyurt ’un dünden bugüne dönüşümü ve projeleri anlatıldı.

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ VURGUSU

Öğrencilerden her zaman 15 Temmuz’un ruhunu yansıtmalarını ve o gün yaşananların bilinciyle eğitim hayatlarını sürdürmelerini isteyen Başkan Kadıoğlu, "Burası sıcak bir yer. Korkuyorum benden iş isteyecekler diye. Onu bekliyorum ben de aslında, zaten istiyorlar da. Ben de burada 94 yılında geldim ve bir daha gidemedim. Okulumuza yeni gelecek öğrencileri ve tüm Türkiye’yi 15 Temmuz selamı ile selamlıyorum. 15 Temmuz’da okuma yazma bilmeyen bir vatandaşımızın bu vatan elden gidiyor deyip, vatana sahip çıkma adına bu iradeyi nasıl oluşturuyorsa bu gençlerin de okuyarak bu iradeye kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen akademik yıl açılış törenine; İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Kurucu Vakıf Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, üniversitenin akademik personelleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Havalimanı yolcularına müjdeli haberÖnceki Haber

Atatürk Havalimanı yolcularına müjdeli h...

Başbakan açıkladı: Kredi kartı borçları yeniden yapılandırılacakSonraki Haber

Başbakan açıkladı: Kredi kartı borçları...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!