esss

Van Çataklılardan Esenyurt DEVA’ya Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van Çataklılardan Esenyurt DEVA’ya Tam Destek
Esenyurt’ta etkin olarak faaliyet gösteren Şehri Van Kültür ve Yaşam Derneği yönetim kurulu ve üyeleri DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Kanaat önderi Abdulrezzak Eraslan başta olmak yönetim kurulu ve üyelerin geniş katılımıyla gerçekleşen ziyaretin, çok önemli gündem konularının görüşülmesi nedeniyle dikkatlerin üzerine çekildiği bir program olarak değerlendirildiği kaydedildi. Toplantıya DEVA Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman ve Yönetim Kurulu eşlik etti.

DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman, Van Çataklı hemşehrilerinin DEVA’ya ilgisinden ötürü çok memnun olduğunu ifade etti. Tanışma faslının ardından konuşan Kahriman, ülkenin son zamanlardaki en önemli gündemleri arasında yer alan enflasyon, orman yangınları ve afetler karşısındaki yönetimsel krize dikkat çekti. Özellikle Ak partinin geri dönülemez bir yola girdiğini ve DEVA Partisi Genel Başkanı Sn. Ali Babacan’ın Türkiye’yi siyasi krizden en hızlı şekilde kurtarabilecek yegâne kişi olduğunu dile getirdi. Şehri Van Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı İsa Eraslan, DEVA partisine başarılar dileyerek Van Çataklı hemşehrilerinin her zaman destek olma noktasında çaba göstereceğini hatırlattı.

Kahriman; Sivil Toplum Kuruluşları’na TAM Destek

Toplantının akabinde yapılan soru-cevap bölümünde Halis Kahriman’a belediye başkanlığı döneminde STK’lara destekleyip desteklemeyeceği sorusu aktarıldı. Kahriman, “Özellikle Avrupa’da STK’lara çok ciddi maddi ve manevi destekler sağlanıyor. Sağlanan destekler ile STK’lar bağımsız olarak sürdürülebilir bir şekilde kalkınmaya devam ediyorlar. Maalesef, ülkemizde bağımsız STK’lar kısıtlı desteklerden ya da diğer nedenlerden ötürü bir elin parmaklarını geçmiyor. Biz, hem belediye seçimleri hem de genel seçimler fark etmeksizin kazandığımız yerlerde STK’lara ciddi destekler vereceğime söz veriyorum. Kapım, her zaman STK’lara açık olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.Kahriman ve yönetimi, başta kanat önderi Abdulrezzak Eraslan, dernek başkanı İsa Eraslan ve yönetim kurulu başta olmak üzere tüm Van Çataklılara teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Google’den önemli güvenlik adımıÖnceki Haber

Google’den önemli güvenlik adımı

Beylikdüzü'nde Faciadan dönüldü!Sonraki Haber

Beylikdüzü'nde Faciadan dönüldü!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!