esss

Zilek Ailesi'nden muhteşem düğün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zilek Ailesi'nden muhteşem düğün
Esenyurt’un tanınmış ve köklü ailelerinden ZİLEK ailesinin ileride gelenlerinden İş insanı Soner ZİLEK oğlu Ogün ZİLEK’e dillere destan bir düğün töreni düzenledi.

Hayatını Melis ÇELİK ile birleştiren Ogün ZİLEK’in mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmazken düğündeki zeybek dansı ise davetlileri adeta performansına hayran bıraktı. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak ZİLEK ve ÇELİK ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Avcılar’da bulunan DENİZ KÖŞK DAVET’de gerçekleşen düğün merasiminde yoğunluk hat safada idi 1.500 kişinin üzerinde katılım sağlanan düğünde genç çifti birbirinden önemli siyasi isimler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları temsilcileri, iş insanları katılım göstererek ZİLEK ve ÇELİK ailelerini yalnız bırakmadılar.

Düğüne katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt genç çiftin nikâh akdini gerçekleştirdi. Nikah şahitliği oldukça geniş ve güçlü bir kadrodan oluştu. CHP PM. Üyesi Milletvekili Tekin BİNGÖL, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa ALTINTAŞ, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal ÇEBİ, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İMREK, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal NAS, Dr. Ahmet TÜRKOĞLU, İş İnsanı Münir ÇAĞLAR, İş İnsanı Mehmet TAŞKIN, İş İnsanı Güven AKTAŞ‘dan oluşan güçlü kadro ile birlikte nikah törenini gerçekleştiren Başkan Bozkurt evlilik cüzdanını genç çifte takdim etmesi için Tekin BİNGÖL’e teslim etti. Ardından genç çifte mutluluklar dileyen Bozkurt, ‘Ogün ve Melis’in  önemli bir adım atarak artık ömür boyu birbirlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin’ ifadelerini kullandı ardından ZİLEK ve ÇELİK ailelerini tebrik etti.

Katılımcılarla tek tek ilgilenen Soner ZİLEK ve Hikmet ÇELİK bu güzel duyguyu tüm anne ve babalarının tatması temennisinde bulundular.

Soner ZİLEK,  ‘ Evlatlarımızın yuva kurmaları bizlerin en büyük temennisi olmuştur. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Acılar nasıl paylaşıldıkça azalıyorsa, mutluluklarında paylaşıldıkça çoğalıyor olduğunu görmek bizleri çok sevindirdi. Sizlerin aracılığı ile tekrar katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

TEŞEKKÜRLER

12 KASIM Cumartesi günü DENİZ KÖŞK DAVET’de düzenlediğimiz Oğlumuz Ogün ve Kızımız Melis’in düğün törenine katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve, düğün törenimize katılamayarak çiçek, çelenk ve telgraf gönderen tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza,  akrabalarımıza bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ederiz dedi . . .

ZİLEK AİLESİ ADINA

Soner ZİLEK

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'de seçim startı verildi: Aday olacaklara 'istifa' talimatıÖnceki Haber

CHP'de seçim startı verildi: Aday olacak...

Esenyurt’ta bir kişiyi kurşun yağmuruna tuttular!Sonraki Haber

Esenyurt’ta bir kişiyi kurşun yağmuruna...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!