© Esenyurt Haberleri

2. El Mobilya ve Eşya Alıp Satmanın En Kolay Yolu Serhat Spot'ta

Sıfır ve ikinci el alım satım mağazası olan Serhat Spot, Esenyurt Erzurum Kongre Caddesi’nde hizmet vermeye devam ediyor. Mağaza işletmecisi Cahit Ertakuş, ‘Biz Esenyurt bölgesinde gördüğümüz eksiklikten dolayı bu spot mağazasını açtık.’ dedi.

Esenyurt  Selahaddin Eyyubi Mahallesi Erzurum Kongre  Caddesi üzerinde bulunan Serhat Spot mağazası, sıfır ve ikinci el alım satım ürünleriyle  her bütçeye uygun olarak hizmet veriyor.

Mağaza işletmecisi Cahit Ertakuş, “Bizim amacımız dar gelirli ailelere ve vatandaşlarımıza buradan ucuz  ve kaliteli ürün temin edip hayır dualarını almaktır. Biliyorsunuz ünlü mağazaların reyonlarına vatandaş yaklaşıyor ama sadece karşıdan camekândan bakıyorlar. Bu eksikliği gördük ve Serhat Spot mağazasını açma kararı aldık.

Serhat Spot olarak son 7 yıldır Esenyurt’lu vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Sıfır ve İkinci el eşya olarak oturma takımları, köşe takımları, beyaz eşyalar, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, led tvler, tv üniteleri, kanepeler, yatak odası takımı, baza yatak, komidin, şifoniyer, çekyat takımı, ofis takımı, makam odası değerinde nakit olarak İstanbul’un her semtinden herhangi bir ücret ödemeden adresinize gelip satın almaktayız. Yapmanız gereken eşyanın fotoğrafını 0530 146 47 46 WhatsApp numaramızı 7/24 arayarak fiyat öğrenip, fiyatta anlaştıktan sonra hemen gelip alıyoruz.

 Konusunda uzman personelimiz ve araçlarımızla satmak istediğiniz ürünlerinizi kapınızdan teslim alıyor ve yine satın aldığınız ürünlerinizi de kapınıza kadar teslim edip montajını ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz.

Kaliteli ve güvenin tek adresi Serhat Spot’u arayarak ikinci el eşyalarınızı satabilirsiniz. İyi günler aramanızı bekliyoruz. 0530 146 47 46

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER