© Esenyurt Haberleri

3 farklı Hoca 3 farklı ücret! Rekor Hatipoğlu'nda

Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş ve Fatih Çıtlak'ın Ramazan ayı boyunca iftar programlarından aldıkları para ortaya çıktı. 600 bin lirayla Hatipoğlu, Karataş ve Çıtlak'ı geride bıraktı.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tüm Türkiye iftar ve sahur programlarına kilitlendi. Hal böyle olunca, programları sunan hocaların Ramazan ayı boyunca aldıkları para da merak konusu oldu.

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Doğan, bu konuyla ilgili yaptığı haberde hocaların Ramazan Ayı boyunca programlardan aldığı ücretleri okuyucuylarıyla paylaştı.

HATİPOĞLU LİSTEBAŞINDA

ATV ekranlarında Ramazan boyunca ekrana gelen Nihat Hatipoğlu 600 bin lira alırken onu, 400 bin lirayla Kanal D'de program yapan Mustafa Karataş ve 150 bin lirayla Star TV çıkan Fatih Çıtlak takip ediyor.

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi'nden gazete merkezimize ziyaret

Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün ve gazeteci Erdal Karasansar, Kent Haber Gazetesi ofisinde düzenlenen öğlen yemeğinde ağırlandı.

Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.

Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...

MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu. 

İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı

107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.

Kent Life Dergisi 10. Sayıya Ulaştı: Şehrin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Azar, Yayın Koordinatörlüğünü Murat Karakoç’un yaptığı Kent Life Dergisi'nin 10. Sayısı okuyucularından tam not aldı.

TÜM HABERLER