© Esenyurt Haberleri

Abdurrahman Ada’nın oğlu Eymen erkekliğe ilk adımını attı

Esenyurt Karadenizliler Platform Başkanı ve İstanbul Görele Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada’nın oğlu Eymen, sünnet oldu.

Esenyurt Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sünnet düğününe çok sayıda seçkin davetli katılım sağladı. Ada ailesinin minik üyesi Eymen Ada’nın kirvesi ise bölgenin tanınan ismi Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak oldu.

Düğün törenine katılım yoğun olurken siyasiler, iş adamları ve STK temsilcileri Ada ailesinin mutlu günüde bir araya geldi. Törene; Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, MHP İlçe Başkanı Halil Kaval, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ender Esiner, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Esenyurt Muhtarlar Derneği, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda aile yakını katılım sağladı.

Horonlar ve halaylar çekildi

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan sünnet merasimi Semazen gösterisi ile devam etti. Takı töreni ve yemek ikramı sonrasında program, yöresel sanatçıların seslendirdiği müzik dinletisi ile horonlar ve halaylar çekildi. Giresun yöresi folklor ekibinin horon gösterisi büyük alkış alırken, sünnet düğünü kirvesi olan Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak tarafından getirilen Van yöresi Halk oyunları ekibi geceye farklı renk kattı.

“Mürvetlerini görmek nasip olsun inşallah”

Esenyurt Karadenizliler Platform Başkanı ve İstanbul Görele Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada konuklarını kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Ada: “Oğlumuz Eymen’in sünnet merasimini dostlarımız, akrabalarımız, kardeşlerimiz, iş adamlarımız, siyasetçilerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve basın mensubu arkadaşlarımız ile icra ettik. Rabbim çocuklarımıza sağlık, afiyet versin. Mürvetlerini görmek nasip olsun inşallah. Bu vesile ile mutlu günümüze katılım sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Alatepe’ye, önceki Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Yasir Çelik’e, MHP İlçe Başkanı Sayın Halil Kaval’a,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Ender Esiner’e, telgraf ve çelenk gönderen büyüklerimize, iş adamlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, basın mensuplarımıza, Ada Ailesi ve Kirvemiz Kıyak Ailesi adına sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER